Zimné inšpirácie v šatníku

Napísal Mohito, Desigual 04. január 2022

Zima je čarovný čas na oslavu každého okamihu. Dáva každému možnosť nájsť si svoj obľúbený spôsob trávenia voľného času – zábavu na snehu s rodinou alebo príjemné stretnutie s priateľmi.Tieto dve módne značky prinášajú krásne farby ako aj klasické vzory v podobe kára, kocky či abstraktné vzory. 

MOHITO - zimné inšpirácie 

Nová kolekcia MOHITO otvára sezónu teplých búnd a doplnkov, ktoré môžete nosiť na lyžiarskom svahu. Nemohli sme zabudnúť ani na party-time kúsky. To všetko, aby ste mohli oslavovať život mnohými spôsobmi!

moh1

Dizajnéri sa po novom pozreli na zimnú kolekciu. Vytvorili praktické, hrejivé a mimoriadne pohodlné outfity a zároveň ich urobili ženskými a sexi. Vďaka výrazným farbám, akými sú ružová a fialová, je celá kolekcia veľmi výrazná a zdôrazňuje individualitu každého z nás.

moh2

Novinkou sú nadýchané doplnky. Kabelka a topánky s imitáciou kožušiny sú na túto zimu úplným must have. Štýly na túto sezónu sú určené pre odvážne ženy, ktoré chcú prostredníctvom módy prejaviť svoju osobnosť. Nezvyčajné farby, efektné strihy a originálne kombinácie textúr vás prinútia snívať o spontánnej, zimnej výprave do neznáma.

COLORS SQUARED viac ako kabáty Desigual

Priznajme si to, len málo vecí je v zime tak dôležitých ako dobrý kabát. Jeho pohodlné objatie nás každé ráno chráni pred zimou. Farby, vzory a textúra sú prvé, čo si na nás ostatní všimnú. Keď vyjdeme von, prejdeme cez ulicu - kabát nás reprezentuje v očiach sveta. Hovorí „toto som ja“ bez toho, aby sme to museli povedať.

des1

V Desigual sú kabáty inšpirované nebojácnosťou žien, ktoré ich nosia. Sú najčistejším vyjadrením osobnosti. A preto sú túto sezónu také nezabudnuteľné: farby na druhú!
Kabát a kocky sú nerozlučná dvojica v tejto sezóne. Samozrejme s unikátnym rukopisom značky. Taká je kapsulová kolekcia - Colors Squared značky Desigual.

des2

Zdroj foto: MOHITO, DESIGUAL

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.