Kvalitné tenisky do 150 €, ktoré vás zaručene nesklamú

Nadčasové, kvalitné a maximálne pohodlné tenisky nemusia stáť stovky eur. Vďaka Flexdog môžete nájsť športovú obuv Adidas ZX či Ultraboost Adidas, ako aj ďalšie ikonické modely za najlepšie ceny. 

shutterstock_sport_shoe21

Prestavíme vám tenisky do 150 €, ktoré oceníte a môžete nosiť pri športe aj na bežné príležitosti takmer celý život.

Adidas ZX

V roku 1984 sa začala písať história kolekcie Adidas ZX. Pôvodne išlo o bežecké tenisky, ktoré boli rozdelené na súťažné a tréningové. Ponuka sa ďalej rozširovala, aby spĺňali špecifické potreby bežcov. Séria ZX 800 prináša jednoduchšie a nenápadné modely, ale aj tenisky plné farieb, ktoré sú neprehliadnuteľné. Najlepšie je, že sú cenovo dostupné, niektoré modely sa dajú kúpiť aj za menej ako 100 €, ak budete mať šťastie na výpredaj.

Štýlové farebné tenisky Adidas Original ZX 8000 sa predávajú za bežnú cenu okolo 120 €. Teniskám nechýba legendárny diel Torsion bar, tlmiaca medzipodrážka či stabilizátor päty. Ak máte radi retro, tieto topánky vás jednoznačne očaria. Okrem toho, že sú vhodné na tréning, pokojne ich môžete využívať aj na bežné nosenie.

UltraBoost Adidas

Tenisky Adidas Performance UltraBoost sú trošku drahšie, a kúpiť ich do 150 € sa vám bez výpredaja zrejme nepodarí. Našťastie e-shopy ponúkajú rôzne akcie prakticky stále. Model Adidas Performance Ultraboost 5.0 DNA W sa predáva za bežnú cenu okolo 160 €, čo je stále veľmi príjemná ponuka.

Ultraboost Adidasvyrobené z recyklovaného materiálu Primeblue v kombinácii s textilom. Z udržateľných a recyklovaných materiálov je aj gumená podrážka. Samozrejmosťou je tiež medzipodrážka Boost pre aktívne odpruženie. Tento lifestylový model čerpal inšpiráciu z obľúbených bežeckých tenisiek a  je určený na každodenné nosenie.

Adidas Performance Futurenatural

Športový tréning zvládnete vo vzdušných a maximálne pohodlných topánkach Adidas Performance Futurenatural. Výhodou tenisiek je, že sú vhodné pre rôzne druhy športu a nie iba na beh. Ich komfort si samozrejme užijete aj pri bežnom nosení. Bežná cena tohto modelu je na úrovni 120 €, pričom najvýhodnejšiu cenu môžete nájsť aj vďaka Flexdog.

Na výrobu tenisiek sú použité aj recyklované materiály, aby sa eliminoval plastový odpad. Noha v nich je pevná, ale zároveň vás počas tréningu nijako neobmedzujú v pohybe.

Adidas Originals Superstar W

Tenisky Adidas Originals Superstar sa zaraďujú medzi ikonické modely. Typická oblá špička a tri pásiky sú už legendárne. Model Superstar je doplnený vyšívaným srdiečkom s klasickým trojlístkom.

Pôvodne nízke basketbalové tenisky sú dnes bežnou súčasťou outfitou na každý deň. Jednoduché, ale legendárne modely majú široké využitie. Ich bežná cena je okolo 100 €. Vďaka použitým syntetickým materiálom sa tenisky ľahko udržiavajú a dlho vám vydržia. Stačí si s Flexdog vybrať tie správne.

 Zdroj obrázka: Dzmitry Khomich / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.