Mať zelenú nie len na tanieri ale aj v šatníku je „in“. Totižto „zelená je nová čierna“.

Napísal Kristína Chudá 08. júl 2021

Graydon Carter, vyhlásil „Zelená je nová čierna“. Módni návrhári, ako sú Giorgio Armani, Oscar de la Renta, Stella McCartney, Betsey Johnson a Todd Oldman, vytvárajú nový trend. Gwyneth Paltrow alebo Lady Gaga už to vedia a ich šatník sa zelená.

green

Táto univerzálna farba má veľa odtieňov a pristane chalanom aj dievčatkám. Pozrite sa na naše tipy na zelené outfity aj na to, ako pristane zelená celebritám.

Tomuto, navýsosť, atraktívnemu odtieni podľahli nielen módna blogerka, ale aj mamy z radov celebrít. Život bez zelenej (a to doslova) si už nedokáže predstaviť herečka a propagátorka zdravého životného štýlu Gwyneth Paltrow. Momentálne je viac „in“ pre svoj zdravý prístup k životu ako pre svoje filmy. No nie  vždy bola obhajkyňou wellness, ako je tomu dnes. Herečka Avengers prezradila, že jej vášeň pre zdravie a fitnes pramení z miesta jej v veľkého smútku. Pripustila, že jej cesta k zdravému životnému štýlu u nej viedla diagnóza rakoviny hrdla jej zosnulého otca z roku 1999.

green_2

Ďalšej hollywoodskej ikone zelená svedčí, nie len na tanieri. Dnes už tiež zaslúžilá babička, Goldie Hawn zelenú zbožňuje už od svojich hereckých začiatkov, neváha ju nosiť ako do spoločnosti, tak na voľno časové aktivity.

Snáď "50 odtieňov zelenej" nájdete u topmodelky Karolíny Kurkovej. Trojnásobná mamička na ňu nedá dopustiť.

Medzi ďalšie propagátorky "novej čiernej" patrí tiež manželka speváka Justina Biebera, modelka Hailey Bieber, alebo speváčka Lady Gaga, ktorá si neváhala na zeleno zafarbiť aj svoje vlasy.

green_3

Nemusíte si však nutne kupovať dvadsať kúskov, stačí jedno zelené sako alebo topánky, ku ktorým znosíte džínsy všetkých farieb. Na šport vynikne kúsok v podobe teplákov alebo mikiny. Využijete aj dvojdielne plavky, ktoré môžete kombinovať s bielymi alebo čiernymi.

Zelená má tú výhodu, že pristane chalanom aj dievčatkám, takže rozhodne by ju mala mať v skrini aj vaša ratolesť. A nezabudnite, z psychologického hľadiska je symbolom života, sviežosti a mladosti, takže ak chcete omladiť váš šatník, máte zelenú!


https://www.hellomagazine.com/celebrities/2020040887753/gwyneth-paltrow-sad-reason-behind-healthy-lifestyle-revealed/

https://www.instagram.com/p/CPT-kAmL0_c/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CN5fCpcMaFE/

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.