Dodajte svojej domácnosti luxusný vzhľad vďaka kameňu

Kuchyňa je časť domácnosti, ktorá by mala nielen dobre vyzerať, aby potešila oko, ale zároveň by mala byť aj nanajvýš kvalitná a odolná. Teda ak je naozaj často využívaná a neslúži len ako „povinná“ súčasť vašej domácnosti.

shutterstock_200721

Aj keď pri slovnom spojení „kvalita v kuchyni“ väčšine z vás pravdepodobne napadnú kuchynské spotrebiče, prípadne sada špičkových nožov a iného vybavenia, je tu ešte jedna súčasť kuchyne, ktorá dostáva pri častej príprave jedál naozaj zabrať.

Ideálny materiál pre štýlovú a odolnú pracovnú dosku v kuchyni

Hovoríme o pracovnej doske. Tá musí bežne znášať rôzne nečistoty, vodu, či šťavy zo surovín, prípadne zárezy nožom pri neopatrnom zaobchádzaní. Zároveň však (ak chcete mať dobre vyzerajúcu kuchyňu) je veľmi dôležitý vzhľad pracovnej dosky, keďže tvorí podstatnú časť kuchynskej linky.

Všetky tieto požiadavky na vysokú odolnosť a dokonalý nadčasový dizajn vám splní luxusná kamenná pracovná doska. Ideálnou je žula, ktorá spĺňa tie najvyššie požiadavky na tvrdosť a odolnosť. Zároveň ulahodí každému oku, keďže si budete môcť vybrať zrnité, homogénne odtiene, ktoré len minimálne menia farebnú štruktúru alebo dosky, v ktorých sa kresba aj farebnosť menia.

Skúšali ste obložiť kameňom váš krb?

Ak sa vám vaša nová pracovná doska z kameňa zapáči a chceli by ste tento materiál využiť aj inde vo svojej domácnosti, máme pre vás ešte jeden tip. Teda skôr ak zároveň bývate v rodinnom dome, ktorého súčasťou je aj krb.

Ten je sám o sebe nielen funkčným, ale aj veľmi estetickým doplnkom a keď k tomu pridáte ešte aj dizajnový obklad krbu kameňom, o skvelý vzhľad a príjemnú atmosféru máte postarané. Rovnako ako pri kamenných pracovných doskách platí, že nezískate len nadčasový dizajn, ale aj dlhoročnú trvácnosť takéhoto obkladu.

Zdroj obrázka: Autor: StudioDin / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.