Receptúra kávy Fresh Corner s chuťou vyladenou podľa preferencií zákazníkov

V sieti kaviarní Fresh Corner na čerpacích staniciach Slovnaft si odteraz môžete vychutnať dva druhy kávy z vlastnej pražiarne. Na výbere chuťových profilov sa priamo podieľalo viac ako 2 000 zákazníkov zo šiestich krajín. Výsledkom je vyvážené spojenie intenzívnej arómy a bohatej chuti.

anita_fresh_corner

Odborníčka na kávu Anita Nagy-Bertók

Vyladené chute podľa preferencií zákazníkov

V prevádzkach občerstvenia Fresh Corner na čerpacích staniciach Slovnaft siahne po káve takmer každý návštevník. Ročne sa ich predá viac ako 8 miliónov šálok. „Našou dlhodobou stratégiou je posúvať sa vpred – neustále zlepšujeme naše prevádzky, rozširujeme ponuku, zvyšujeme kvalitu produktov a služieb vďaka čomu prinášame ľuďom nové zážitky z nakupovania v našej sieti. Aby chuť kávy uspokojila našich náročných zákazníkov a špecifické lokálne preferencie, prinášame teraz celkom novú receptúru kávy,“ vysvetľuje Timea Reicher, riaditeľka Maloobchodu spoločnosti SLOVNAFT, a.s. 

Do výberu chuťového profilu bolo pozvaných viac než 2 000 konzumentov kávy z regiónu strednej a východnej Európy. Finálnu receptúru po dvojročnom procese testovania rôznych kávových zŕn a spôsobov praženia namiešali odborné ruky baristky – vedúcej oddelenia kávy spoločnosti Roastar Anity Nagy-Bertók. Výsledkom je kvalitná zmes kávy arabica a  robusta z kávových fariem v Južnej Amerike, Afrike a Ázii. Praží sa na stredný stupeň a v jej chuti dominujú tóny kakaa, karamelu, mliečnej čokolády a pražených orieškov. 

Zážitok od baristu aj výnimočná káva v domácom pohodlí

Odborníčka na kávu Anita Nagy-Bertók vybrala popri zmesi aj kávu single origin. Ide o 100 % prémiovú kávu arabica z Brazílie, ktorú si môžu zákazníci vychutnať výlučne na spôsob barista, teda pripravenú personálom v kaviarňach Fresh Corner. Jej praženie na rozhraní́ svetlého a stredného stupňa zachováva prirodzenú́ sladkú́ ovocnú́ chuť̌ , a zároveň vyzdvihuje unikátne chuťové odtiene: mliečnu čokoládu, pražené mandle a marcipán. 

Novinkou v ponuke je obľúbené silné flat white. Pre dokonalý zážitok dostane zákazník ku každej káve Fresh Corner aj lahodnú čokoládu slovenskej značky Lyra, špeciálne pripravenú pre nás svetovým chocolatierom Karolom Stýblom.

Chuť a vôňu výnimočnej novej receptúry kávovej zmesi Fresh Corner si môžu zákazníci vychutnať aj doma. Fresh Corner ponúka novú zmes kávy aj v kilovej balenej verzii. 

Najväčší kaviarenský reťazec v strednej Európe                   

Značka Fresh Corner vznikla s ambíciou stať sa silnou značkou medzi zákazníkmi v strednej a východnej Európe. Dnes je v celom regióne takmer 1 200 pobočiek Fresh Corner a tento koncept sa neustále rozvíja. Okrem kávy prináša občerstvenie ako hotdogy, sladké pečivo či čerstvo pripravené sendviče. Na Slovensku a v niektorých ďalších krajinách ponúka zákazníkom na cestách aj reštaurácie Fresh Corner s vynikajúcim teplými jedlami z čerstvých surovín. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.