Jarné očista duše aj tela

S jarným a letným obdobím prichádza tiež únava, stres, alebo pocit ťažoby na tele, aj duši. Práve v tomto období môže prísť aj pocit radosti, príprava na niečo nové a pocit uvoľnenia a voľnosti. 

smile emotikon19

Tak prečo sa radšej nezamerať na niečo pozitívne a starosti nechať len tak plynúť. Existuje mnoho možností, ako vykonať očistu duše a tela. Skúste sa zamerať na pár z nich a určite pocítite a uvidíte výsledky.

Očista tela

Očista tela, alebo aj inak povedané detoxikácia organizmu, je veľmi populárna. Veľa ľudí, ale vôbec netuší, o čo konkrétne pri detoxe ide. 

Detoxikáciou sa z tela odbúravajú nebezpečné látky, ako sú napríklad toxíny. Tieto nebezpečné látky, sa do organizmu dostávajú rozličnými spôsobmi. 

Môže to byť napríklad stravou, kedy sa prijíma príliš veľa tukov, cukrov, konzervantov, alebo iných prídavných látok. Tiež to môže byť vdychovaním výfukových plynov, splodín, alebo bývaním v mieste, kde je znečistený vzduch.

V prípade, že chcete detoxikovať telo, mali by ste sa zamerať najmä na stravu. Vyskúšajte zaradiť do stravy viac ovocia a zeleniny. Tým, že sa prečistí váš organizmus, pocítite priaznivé výsledky aj na vašom myslení. S lepším trávením príde aj pozitívna myseľ.

Očista duše

S prichádzajúcim teplejším počasím to mnohých ľudí láka do prírody a do spoznávania nového okolia, alebo nových krajín. Vyskúšajte sa zamerať na spojenie s prírodou. 

Pri očiste tela je zo začiatku veľmi dôležité, aby ste sa zamerali na pozitívnu energiu, ktorú najlepšie získate v prírode. Pravidelné prechádzky v lese, vám pomôžu prísť na nové myšlienky. 

Zoberte so sebou aj kamarátov, alebo známych. Taktiež sa môžete pridať do turistického klubu, alebo skupiny ľudí, ktorí organizujú náučné prechádzky. Nielen, že prídete na nové myšlienky, prijmete energiu z prírody, ale taktiež získate nových známych.

Ak sa chcete na jar zamerať na pozitívnu zmenu, určite vyskúšajte tieto kroky. Správna strava a správny životný štýl vás naštartujú na lepšie zajtrajšky.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.