Vzťahy - kde nájsť toho správneho partnera?

Výraz „ten pravý partner“ sa používa v mnohých častiach sveta. Nájsť svoju spriaznenú dušu býva občas problém. Niekto sa zamiluje na prvý pohľad a vie, že s tým človekom chce stráviť zvyšok svojho života. Niekto zas hľadá, stretáva mnohých, ale nikto nie je „ten pravý“. 

kissing couple 18

Ani pre druhú skupinu ľudí nie je nič stratené. Existujú totiž rôzne formy zoznamovania, kde je vysoká šanca, nájsť svoju spriaznenú dušu.

SPEED DATING

Ide o zoznámenie naživo, kde sa dopredu treba registrovať. V určitom čase, na určitom mieste, sa stretnú muži a ženy podobného veku. Najprv si sadnú ženy. Ku každej žene si sadne jeden muž. Spolu sa rozprávajú a zisťujú o sebe, čo najviac informácií.

Takýto rozhovor trvá približne 5 minút a je ukončený znamením. Po tomto znamení sa muži postavia a presadnú si k ďalšej žene. Takto sa vystriedajú všetci muži, pri každej žene.

Účastníci si počas večera zapisujú svoje sympatie. Po ukončení sa tieto poznámky vyzbierajú a organizátori zanalyzujú tieto sympatie. Ak nájdu zhodu, tak o tom informujú účastníkov a tí si spolu môžu dohodnúť prvé oficiálne rande.

Takýto spôsob je veľmi vhodný pre uponáhľaných ľudí, ktorí nemajú čas na vysedávanie po baroch a diskotékach. Za krátky čas, stretnú viacero ľudí a je len na ich zvážení, či podniknú ďalší krok, alebo nie.

INTERNET

Existujú rôzne internetové zoznamky a rôzne mobilné aplikácie, ktoré pomáhajú nezadaným ľuďom, spoznať nových partnerov.

Výhodou internetu je naozaj mnoho. Najväčšou výhodou je, že písať si ľuďmi sa dá v podstate kedykoľvek. Stačí telefón, alebo počítač. Počas chatovania sa o človeku na opačnom konci dá zistiť mnoho. Viete, aké má záujmy, čo robí, čo si myslí o živote a aké má plány do budúcnosti. Až keď uvážite za vhodné, tak sa s danou osobou môžete stretnúť aj reálne, poprípade skúsiť video call.

Tento spôsob zoznamovania, má však aj svoje riziká. Človek, s ktorým si píšete, nemusí vždy písať pravdu a sú isté riziká, ak sa chcete reálne stretnúť. Najhodnejšie je prvé stretnutie naplánovať na takom mieste, kde je veľa ľudí a kde môžete v prípade núdze požiadať o pomoc, alebo stretnutie bezpečne ukončiť. Na pozore sa treba mať najmä vtedy, ak zistíte, že vám váš nový známy v niečom klamal.

SINGLE PARTY

Ako je už z názvu jasné, tieto párty sú určené pre nezadaných. Na párty jednoducho prídete, dostanete náramok, ktorý ukazuje, o aké pohlavie máte záujem a či máte vôbec o niekoho záujem. Na takejto párty nie sú až také pravidlá ako na speed dating.

Rozprávať sa môžete s kýmkoľvek a ak vám je niekto sympatický, tak si jednoducho vypýtate kontakt. Treba si dávať ale pozor na niektorých ľudí, ktorý takéto párty využívajú iba ako sex na jednu noc. Opijú vás, vedú sladké rečičky, moc o sebe nehovoria a takto dosiahnu svoje. Takéto správanie sa dá v podstate nájsť na každej diskotéke, takže väčšina žien je už zvyknutá na takýchto mužov.

Takéto párty sú ale jednoznačne veľmi populárne, nakoľko spoznáte veľa nových ľudí a popritom sa aj zabavíte.

Ak už zvolíte hocijaký spôsob nájdenia toho pravého, tak si treba dávať pozor na podvodníkov a samozrejme nezavrhovať človeka hneď pri prvom nedostatku. Veľa štastia!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.