Netrápte sa v nefunkčnom vzťahu a užívajte si single život

Niekedy sa silou mocou snažíme zotrvať vo vzťahu, o ktorom už dávno vieme, že nefunguje a že nás len zbytočne vyčerpáva. Dôvodom je najmä to, že nevieme žiť single život, pričom práve to by nám v konečnom dôsledku najviac pomohlo.

parik m z 1200x800

Za to, že vzťah nefunguje, v prvom rade môžu obaja partneri. Čudovali by ste sa, ale mnoho vzťahov končí aj kvôli úplným banalitám. Nejeden pár sa sťažoval na to, že nedokázali spolu stráviť čas, plánovať budúcnosť a nebolo ani výnimkou to, že ženám vadili aj partnerove problémy s erekciou. Zdá sa vám to zvláštne? Žiaľ, je to realita, na ktorú bohužiaľ nie sme hrdí. Ak ste vo vzťahu, z ktorého sa vytratila láska, niečo v ňom stále škrípe a vy neviete nájsť riešenie, prečo v ňom ďalej pokračovať?

Užívajte si chvíle osamote a pracujte na sebe

Single života sa báť rozhodne nemusíte. Máte čas na seba, môžete sa venovať sami sebe a nemusíte riešiť žiadne partnerské hádky a podobne. Samozrejme, že vám nechceme naznačiť, aby ste si partnera nehľadali. Pokojne sa môžete zaregistrovať a prihlásiť na obľúbený speed dating alebo môžete ísť na rande dohodnuté vašimi priateľmi. Užívajte si však aj chvíle osamote. Môžete si ujasniť niektoré veci, zmieriť sa s tým, s čím ste sa doteraz nezmierili a čo viete, možno behom chvíle stretnete niekoho, s kým budete neskôr tvoriť šťastný pár. Keď prestanete hľadať, láska príde.

Aj zlá skúsenosť je skúsenosť

Keď je vzťah nefunkčný, je zbytočné, aby ste v ňom ostávali. Netrápite sa len vy, trápi sa aj váš partner/ partnerka. Roky neuveriteľne rýchlo letia, na to by ste nemali zabúdať. Nezabúdajte, že aj zlá skúsenosť je skúsenosť. Keď sa jeden vzťah nevydarí, neznamená to, že navždy ostanete sami. Môžete skúsiť sex zoznamku. Partnera na celý život si však nájdete na úplne iných miestach. Keď sa naučíte žiť sami so sebou, ste pripravení žiť aj v partnerskom vzťahu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.