Ako zbaliť osudového muža podľa znamenia?

Napísal Kristína Chudá 22. september 2023

Konečne ste narazili na muža svojich snov a teraz ho chcete získať. Lenže sa ešte toľko nepoznáte a vy neviete, ako naňho? Predsa len nechcete hneď na začiatku niečo pokaziť. Čo teda robiť? Veľa vám môže napovedať jeho znamenie zverokruhu.

parik_m_z_1200x800

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Barani si vždy idú tvrdo za svojím. Pokiaľ takého muža zaujmete, nemusíte ani urobiť prvý krok vy, pretože vás určite ihneď osloví. Pred ním sa na nič nehrajte, pretože neznáša klamstvá a manipulácie. Je rád za komplimenty, preto ho pochváľte za to, že dobre vyzerá alebo že sa vám páči jeho zmysel pre humor. Určite mu ale nenadbiehajte. Barani milujú výzvy, a akonáhle zistí, že ste ľahká korisť, prestanú sa o vás zaujímať. S nedostupnosťou to na druhú stranu nepreháňajte, pretože sú tiež pekne netrpezliví, takže po nejakej dobe boj vzdávajú a poobzerajú sa po inej žene.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Na Býkov nikdy neponáhľajte a buďte trpezlivá. Pokiaľ ho chcete niekam pozvať, zájdite s ním na dobré jedlo, pretože u nich špeciálne platí príslovie, že láska prechádza žalúdkom. Ak pozvete k sebe domov na večeru, dajte si naozaj záležať. Tiež sa na to pekne oblečte a upravte. V priebehu večera buďte priateľská a uvoľnená. Keď mu s vami bude dobre, rád si také rande zase zopakuje. Rozhodne ale nečakajte, že vám bude vyznávať lásku už po týždni, a určite netlačte na pílu!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci sú komunikatívni, a pokiaľ takého muža zaujmete, nebude mať problém vás osloviť. Je veľmi zábavný a charizmatický. Rozhodne sa s ním nudiť nebudete. Dávajte si ale pozor, aby ste jeho kúzlu nepodľahli príliš rýchlo. Je totiž tiež veľmi náladový a môže sa stať, že nasledujúci deň stratí záujem a vy budete sklamaná. Držte si spočiatku priateľský odstup. Poznávajte sa a bavte sa o tom, čo vás zaujíma. Najpríťažlivejší je pre Blížencov váš intelekt.

Rak (22. 6.–22. 7.)

U Rakov sa vyvarujte neúprimnosti, manipulácii a lacného vzhľadu. Faloš a umelosť totiž bytostne neznášajú. Potrebujú mať vedľa seba ženu, ktorej môžu dôverovať a chcú získať pocit, že sú milovaní. Odpudzujú ich zlatokopky a výstredné ženy. Riadia sa tradičnými vzorcami, keď muž zaisťuje rodinu a žena sa o ňu stará. Na nič sa pred takým mužom nehrajte, nehovorte, že sa vydávať rozhodne nechcete alebo že máte na deti ešte veľa času. Raci si totiž vyberajú hlavne ženu, s ktorou by strávili zvyšok života.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Levy milujú zábavu, preto s ním zájdite niekam za kultúrou alebo medzi ľudí. Skladajte mu komplimenty, ale zase mu nepodliezajte, inak ho rýchlo omrzíte. A ak Levi niečo bytostne neznášajú, je to práve nuda. Smejte sa s ním, buďte odvážna a sebavedomá. Ukážte mu, že aj vy sa viete baviť. Za žiadnych okolností mu nič nevytýkajte a nesnažte sa ho meniť. V tomto u Levov rozhodne nepochodíte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na Panny netlačte a dajte im dostatok priestoru. Musia si totiž všetko premyslieť, nikdy nerobia unáhlené rozhodnutia. Dlho s vami bude udržiavať len priateľský kontakt, písať si s vami siahodlhé správy a poznávať vás postupne. Správajte sa k nemu priateľsky a vyvarujte sa lacných gest alebo vyzývavosti. Až keď vás taký muž naozaj spozná, zhodnotí, či ste pre neho tá pravá, alebo nie. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

S večne nerozhodnými Váhami to nebudete mať vôbec ľahké. V jeden moment totiž prejaví záujem a potom sa na čas odmlčí, pretože zneistí. Zbytočne takému mužovi nenadbiehajte, ale zase mu nedávajte príliš veľa času na rozmyslenie, niekedy totiž len chce, aby ste vy rozhodli za neho a urobili prvý krok. Ponúknite priateľskú schôdzku a sama potom uvidíte, či v tom dotyčný bude chcieť pokračovať, alebo nie.

Škorpión (24. 10.–22. 11.)

Škorpióni sú nedôverčiví a navonok sa neprejavujú, preto najskôr ani nespoznáte, či taký muž záujem má, alebo nie. Pokiaľ máte pocit, že sa o vás zaujíma, ale bojí sa urobiť prvý krok, pokojne ho oslovte. Zviesť ho môžete ľahko, pretože Škorpióni milujú sex a erotické hry. Preto sa nebojte byť pokojne už na prvom rande zvodná.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Pred Strelcom buďte hlavne sebavedomá a hrajte trochu nedostupnú, pretože je to typický lovec. Trochu sa s ním hrajte a prekvapte ho schôdzkou na netradičnom mieste. To ho vyburcuje k akcii. Strelci totiž milujú výzvy a dobrodružstvá, a pokiaľ sa mu hneď ponúknete, rýchlo stratia záujem a začne vyhľadávať iný objekt svojej túžby.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

U Kozorožcov musíte byť trpezlivá, pretože sa do záväzkov práve neženú. Majú z nich strach. Netlačte a ukážte mu, že to nemusí brať tak vážne. Rozožeňte jeho obavy tým, že sa spolu poriadne zasmejete. Smiech je pre neho totiž na žene najpríťažlivejší a potrebuje vedľa seba hlavne dievča do nepohody. Ocenia rande v kine alebo posedenie so spoločnými priateľmi než romantickú večeru pri sviečkach.

Vodnár (21. 1. – 20. 2.)

Vodnára musíte presvedčiť o tom, že vzťah s vami pre nich bude výhodnejší ako samotársky život. Komunikácia je kľúčom k úspechu. Majú radi intelektuálne zamerané ženy, ktoré sú rovnako aktívne ako oni. Od začiatku si u nich dávajte pozor, aby ste ich ničím neobmedzovali, pretože potrebujú slobodne dýchať, a aj preto sa koľkokrát dobrovoľne rozhodnú pre život bez záväzkov.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pôsobí pasívnym dojmom, ale ak sa mu zapáčite, vie byť aj cieľavedomý. Muž v tomto znamení sa prejavuje citlivo a je pripravený sa dvoriť, pokiaľ uvidí, že jeho záujem opätujete. Dostanete ho na romantické gestá a ideálne rande je pre neho večera len vo dvojici. Vôbec sa nebude hnevať, keď budete loviť vy jeho, naopak ocenia vašu snahu. Bavia ho cieľavedomé ženy, ktoré sa starajú o svoj vzhľad. Pozor si dajte na to, aby ste pred ním neflirtovali s inými mužmi, na to je obzvlášť citlivý.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.