Ako spoznáte, že bude dobrý milenec?

Napísal Kristína Chudá 27. máj 2024

Boli ste už na niekoľkých schôdzkach a všetko speje k tomu, že čoskoro dôjde k prvému sexu. Ste nervózna, pretože neviete, čo máte očakávať? Tu je niekoľko indícií, podľa ktorých spoznáte, aký bude váš vyvolený v posteli.

cuople_in_bed_17

Bozkávanie

Ak vie bozkávať, máte spravidla vyhrané. Muž, ktorý ovláda nežné a hravé bozkávanie, sa o vás dobre postará aj počas predohry. A ak sa bozkáva veľa a rád, znamená to, že sa nebude nikam ponáhľať a riadne vás na akciu pripraví.

Varenie

Vie variť? Tak to je pre vás dvojitá výhra! Nielen, že sa dobre najete, ale užijete si aj v posteli. Pokiaľ muž rád varí, znamená to, že je gurmán a pohráva sa s chuťami a vôňami. Rovnako rozmanitý potom bude aj v posteli, takže sa môžete tešiť na horúcu jazdu plnú rozmanitých hier.

Sexuálne partnerky

Na počte partneriek ani tak nezáleží. Mohlo ich byť málo, a napriek tomu je talent od prírody, mohlo ich byť veľa, a aj tak môže mať štýl zajačika Duracell. Dôležitejšie skôr je, či má za sebou dlhé vzťahy, ktoré mu pomohli rozvíjať fantáziu a zbierať skúsenosti, veľmi pomôže aj fakt, že mal staršiu ženu, ktorá ho mohla „zaučiť“.

No pred sebavedomým kocúrom, ktorému túžba po trofeji pozerá z očí, sa majte na pozore. Nejde mu o vaše uspokojenie, ale o zárez, takže nebude mať dôvod sa snažiť.

Sebavedomie

Má sebavedomé držanie tela, vyžaruje z neho sebaistota a je oslnivý spoločník? Už tieto vlastnosti na vás môžu pôsobiť ako afrodiziakum a zaručiť, že váš sex bude prinajmenšom zaujímavý. Sebavedomí muži vedia, čo od života chcú, a aj to dostávajú.

Pokiaľ ste naň urobila dojem, určite ho bude aj on chcieť urobiť na vás, a to predovšetkým v posteli. Sebavedomí muži nie sú zvyknutí zlyhávať, a tak si dajú záležať. Hanbliví muži často za svojou plachosťou skrývajú nedostatok skúseností, takže buď dáte ruky preč, alebo si ho vycvičíte.

Flirtovanie

Flirtuje s vami pohľadom aj slovami a je vtipný a zábavný? Ďalšie body pre neho! Rodený zvodca vie, čo chce, a túži ženu ohromiť. To znamená, že sa o to bude snažiť aj v posteli a venuje vám tú najlepšiu starostlivosť. Pokiaľ je navyše ešte vtipný, očakávajte to isté aj v posteli. Bude vynaliezavý a hravý, nudiť sa s ním rozhodne nebudete!

Šport

Ak sa venuje aktívne nejakému športu, máte sa na čo tešiť. Okrem toho, že pravdepodobne bude mať slušnú figúru, to môže pre vás znamenať ďalšie bonusy.

Bude mrštný a ohybný, čo zaručuje množstvo polôh, na ktoré iní muži jednoducho nemajú dispozície, bude mať silu a bude v kondícii, takže sa nezadýcha počas prvých pár minút a dopraje vám dlhú a divokú jazdu.

Dlhé prsty

Nie je presne známe prečo, ale vo väčšine prípadov platí, že pokiaľ má muž dlhé, štíhle a upravené prsty, bude s najväčšou pravdepodobnosťou aj dobrý milenec. Niekedy sa hovorí, že podľa dĺžky prstov spoznáte veľkosť jeho mužskej pýchy.

Ďalším znakom by mohol byť fakt, že pokiaľ sú jeho nechty čisté a upravené, dbá na seba a bude dbať aj na vás. A nakoniec – muži s dlhými prstami často vedia hrať na gitaru či klavír. Takže vás nielen môžu očariť romantickým songom, ale je jasné, že ich prsty sú šikovné a budú sa vedieť pohrať aj s vašim telom.

Dotyky

Sledujte, ako sa vás dotýka! Ak sa na vás neohrabane vrhá a za každú cenu sa snaží si „siahnuť“, pravdepodobne dlhší čas abstinuje, čo by mohlo znamenať hneď dve veci: pretože to v posteli nevie, mal dlho núdzu o sex a tiež je jasné, že bude hneď hotový .

Pokiaľ sa vás dotýka nenápadne, ale cielene, je jasné, že si vás váži a rád si počká. To znamená, že si vás bude rozmaznávať aj počas sexu a nebude mu vadiť sa s vami hrať tak dlho, až dôjdete k vrcholu a až potom dôjde rad na neho.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.