Patríte k sebe?

Sviatok zamilovaných je už síce dávno za nami, ale stále je aktuálna otázka či sa skutočne k sebe hodíte s partnerom. Skúste si úprimne zodpovedať na naše otázky a odpoveď možno nájdete.

coppia_tono_22

Vždy na začiatku vzťahu, dúfame, že to už bude navždy. Idealizujeme si všetko aj napriek vnútorným pochybnostiam, ktoré v nás tlejú. Odpoveď nato, či k sebe patríte nenájdete ani v testoch, pretože sme všetci jedineční a osobití. Jedinou pomôckou vám môže byť vaše úprimné zhodnotenie vzťahu čo vás spoločne drží a či to má aj perspektívu do budúcnosti.

A, Prejavujete si každodenne svoju náklonnosť a lásku?
Úprimný prejav lásky poznáte podľa každodennej pomoci partnera, jeho úcty k Vám a v neposlednom rade, že je s Vami rád.

B, Viete si vždy výsť v ústrety?
Žiadate od partnera pomoc alebo radu a on vám vždy pomôže, napriek tomu, že sa mu to nehodí? V tomto prípade si môžete pogratulovať k vašemu výberu.

C, Ste spolu radi a vyhľadávate sa navzájom?
Určite sa najlepšie spoznáte, keď budete spoločne čo najdlhšie a pri rôznych situáciách. Ten čas, ktorí ste spolu a je vám navzájom príjemne, je dobrým odrazovým mostíkom k úspešnému vzťahu.

Ako sa na začiatku spomínalo, testy sú len testy, ktoré sú vytvorené na všeobecné situácie. Ale, ak sa vám podarilo na všetky naše otázky zodpovedať kladne, máte dobré šance vo vašom súčasnom vzťahu.

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.