Hádky s mužmi? Strata času!

Škriepite sa s manželom pre každú maličkosť? Poradíme vám, nad čo by ste sa mali radšej povzniesť. Keď na nich vysypete všetky svoje argumenty, situácia sa vyvinie dvoma smermi. Buď mrzuto zamrmlú: "Áno, miláčik," alebo sa budú mračiť až do večera. Niekedy oboje. Čo s tým? Zmierte sa s faktom, že nie všetko môžete zmeniť.

hadka_par18

Výročia a sviatky

"Nemôžem tomu uveriť! Ako si mohol zabudnúť, že presne pred desiatimi rokmi sme sa milovali v tom stane?" Na takéto obvinenia zabudnite. Ani vy si predsa nepamätáte, kto v osemdesiatom roku vyhral majstrovstvá sveta v hokeji, hoci vám o tom manžel rozprával už toľkokrát! A ani on nemôže nosiť v hlave všetky výročia a sviatky.

Rodinné hodnoty

Ak manželovi navrhnete nedeľný obed u vašej mamy, nečakajte, že vyskočí od radosti, ako keby vyhral milión. Víkendy so starými rodičmi a zdvorilé konverzácie ho určite nevzrušujú. Radšej by si pozrel televízor, porýpal sa v záhradke alebo už konečne zavesil v kúpeľni tú prekliatu poličku.

Iba jeden zákusok

Nikdy sa nepýtajte, či si môžete dať aspoň malý zákusok. Je to nezmyselné. Váš partner nemá šancu vyhrať. Keď vám ho povolí, o pár dní budete nariekať, že ste opäť pribrali. Ak nedostanete súhlas, zjete polovicu jeho zákusku alebo budete naňho zízať ako hladný pes.

Hurá, výpredaj!

Vedecké testy ukázali, že muž vydrží nakupovať maximálne sedemdesiat minút. Spomeňte si na to, keď sa vás bude každú chvíľu pýtať, kedy už konečne vypadnete. Viete si predstaviť, že by ste s ním mali sledovať celý futbalový zápas a vyžadoval by od vás plné sústredenie?

Pozrel si sa na jej zadok!

Muži sa radi dívajú na iné ženy, najmä na krásavice. Nemáte dôvod žiarliť. Len sami seba uisťujú, že si skutočne vybrali tú najlepšiu. Vy ste sa nikdy neotočili za pekným mladíkom, ktorý nastupoval do ešte krajšieho auta?

Toalety a zubné pasty

Nezatvoril si zubnú pastu! Neupratal si po sebe stôl! Záchodová doska je opäť zdvihnutá! Neobviňujte ho za tieto maličkosti donekonečna. Len tak mimochodom, zdvihnúť záchodovú dosku vyžaduje tú istú námahu, ako položiť ju späť. Predstavte si, že by manžel stonal zakaždým, keď na vás v rannom zhone čaká v aute a vy sa vrátite do bytu po kozmetickú taštičku.

Staré sľuby

Všetky debaty staršie ako sedem dní sa z mužskej pamäti automaticky vymazávajú. Myslite na to ešte predtým, ako na manžela vyskočíte s obvineniami. Pred ôsmimi rokmi vám síce sľúbil, že už nikdy nezaspí opitý na gauči v obývačke, ale dnes sa scenár zopakoval. Hoci máte pravdu, k ničomu to nevedie. Ospravedlní sa, ale len preto, aby uľavil svojim ušiam.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.