Užite si domácu karanténu či home office kvôli COVIDU z tej lepšej stránky

Aj vďaka 20 % zľavy na produkty eJoy®. Byť stále doma skôr či neskôr prestane baviť každého. Na druhú stranu, je zima, takže to viete aj celkom prakticky využiť z tej lepšej stránky. V spálni a s partnerom.

ejoy-karantena-covidzlava

Pre tých, čo už majú po krk pozerania televízie, prejedania sa a leňošenia na gauči, môže byť sex príjemným aj zdravým spestrením času. Vzhľadom na dlhé obdobie bez pohybu a s horšou životosprávou ako cez leto to však môže byť pre mnohých mužov problém. S riešením prichádza eJoy® a to aj v podobe „COVID zľavy“.

Problémy s erekciou nie sú nič výnimočné, skôr naopak

Štatistiky sú bohužiaľ neúprosné a to aj bez vplyvu koronavírusovej pandémie. Takmer polovica mužov vo veku nad 40 rokov má problémy s erekciou a sexuálnym zdravím. Ak k tomu prirátame zimu a aktuálnu situáciu, bude to asi ešte horšie.

Mnoho faktorov je pritom nezávislých na veku. Nedostatok pohybu, horšia fyzická kondícia, stres, zlá životospráva, alkohol, fajčenie, nedostatok spánku a aj málo slnečného žiarenia počas zimy. To všetko sú veci, ktoré treba brať do úvahy a ktoré pôsobia u mužov na potenciu a libido negatívne, platí to aj pre tých mladších.

Aj z tohto dôvodu sa netreba čudovať, že mnoho z nich nemá aj napriek času strávenému doma chuť na posteľné radovánky s partnerkou. To sa ale dá zmeniť.

eJoy® ako koncentrované a komplexné afrodiziakum

K tejto zmene by mala pomôcť práve spomínaná značka eJoy®. Jej produkt v podobe kapsúl určených pre mužov má potenciál pomôcť vám užiť si domácu karanténu či home office z tej lepšej stránky. Prípravok podporuje prirodzene a komplexne libido, sexuálny apetít, potenciu a dokonca má pozitívny vplyv aj na plodnosť a zdravie prostaty.

To, že má takto široké účinky, je zásluha kombinácie overených afrodiziak a látok podporujúcich erekciu. Konkrétne sa jedná o aminokyseliny L-Arginín a L-Citrulín, ktoré podporujú lepšie prekrvenie genitálií a teda aj kvalitnejšiu erekciu.

S afrodiziak obsahuje eJoy® Tribulus Terrestris a Macu, ktoré majú výrazne stimulačný účinok na libido, sexuálny apetít a testosterón. Vďaka obsahu Saw Palmetta dochádza aj k podpore prostaty a extrakt z chilli má potenciál zlepšiť prekrvenie pohlavnej sústavy ako celku. Zároveň tiež patrí k overeným afrodiziakam na libido.

Zloženie je doplnené o dvojicu vitamínov C a D. Ich úlohou je jednak podporiť vitalitu, ale zároveň aj zlepšiť potenciu, najmä pokiaľ ide o dozrievanie spermií.

2 kapsuly a zmena k lepšiemu bude viditeľná

eJoy® má formu perorálnych kapsúl, čiže kombinuje moderný a inovatívny prístup s overenou tradíciou v zložení. Užitie je tak otázkou doslova pár sekúnd.

Jedna dávka obsahuje dve kapsuly a príbalový leták ju odporúča užiť zhruba 30 minút pred plánovaným pohlavným stykom. Prípravok môžete užívať jednorazovo a občasne, ale aj dlhodobo a viac mesiacov. Druhý spôsob je podľa referencií mužov efektívnejší, pokiaľ ide o viditeľnosť účinkov, výrobca tiež odporúča dlhodobejšie dávkovanie.

Vďaka prírodnému zloženiu a prirodzenému pôsobeniu sa nemusíte obávať o nejaké vedľajšie účinky, riziká alebo kontraindikácie. eJoy® je z tohto pohľadu bezpečný, môžete ho užívať aj dlhodobo a nehrozia žiadne závažnejšie nežiaduce vplyvy a efekty.

Jedinečná akcia, práve teraz získate zľavu 20 %

Výrobca sa navyše rozhodol výraznejšie podporiť mužov práve v tomto náročnejšom období a to s pomocou špeciálne zľavy 20 %. Tabletky si viete objednať v rôznych veľkostiach balení priamo cez oficiálny eshop, kde môžete získať toto cenové zvýhodnenie na každý typ. Stačí počas objednávky len zadať zľavový kód „COVID“.

Najmenšie balenie s obsahom 24 tabliet tak môžete mať po zľave za cenu niečo iba cez 20 €. Toto balenie vám pritom vystačí až na 12 dávok, podľa intenzity použitia pokojne aj na celý mesiac. Nákup spravíte z pohodlia domova priamo cez svoj smartfón, objednávka je záležitosťou pár minút a nemusíte mať recept ani nikam osobne ísť.

Výrobca garantuje odoslanie do 24 hodín od obdržania objednávky. Doručenie môže byť na poštu, do Zásielkovne aj priamo k vám domov, nemusíte sa obávať o diskrétnosť balenia. Zaplatiť viete vopred platobnou kartou, ale aj na dobierku po prevzatí.

Tak, načo ešte čakáte? Kliknite sem a uplatnite si svoju „korona“ zľavu vo výške 20 % ihneď. Nečakajte, táto akcia je časovo ohraničená, nepotrvá večne!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.