Najpoužívanejšie stavebné stroje na Slovensku

Potrebujete zrekonštruovať dom alebo podnikáte v stavebnom priemysle a rozhodujete sa ktoré stavebné stroje by boli pre vás to pravé? Pozrime sa na tie najpoužívanejšie na Slovensku.

project_home_1200x800

Minibager: kompaktný pomocník ku domu aj do mesta

Vďaka svojím malý rozmerom je minibager veľmi obľúbený na menšie projekty ako sú napríklad výkopové a zemné práce okolo domu alebo rekonštrukcia záhrady. Aj napriek svojmu na prvý pohľad malému vzrastu vie prekvapiť svojou výkonnosťou. Treba si však zvážiť na aké práce chceme tento stroj použiť a podľa toho si vybrať tú správnu váhovú kategóriu. Tento stroj sa vyznačuje vysokou presnosťou práce s čo možno najmenším dopadom na okolie, s čím by mal štandardný bager problémy. O tom svedčí aj fakt, že zvláda vykonať práce od začiatku po koniec aj z následnou úpravou terénu. Je veľmi obľúbený u menších firiem, ktoré sa zameriavajú napríklad na zemné práce v mestách a obciach ako sú úpravy parkov alebo chodníkov.

Rýpadlo-nakladače: samohybné pracovné stroje

Ich najväčšie využitie je pri realizácii zemných prác nižšom a strednom rozsahu s hlavným zameraním na úpravu terénu. Vďaka ich robustnej konštrukcii sa vyznačujú širokým záberom využitia, ale predovšetkým sa jedná o prípravu terénu, zriaďovanie prístupových komunikácii alebo odhŕňanie snehu. Avšak stavebné stroje ako tento zvladnu aj hĺbenie dier alebo lámanie asfaltu. V dnešnej dobe je kladený veľký dôraz na časovú ale aj pracovnú flexibilitu. Zabezpečenie vysokej produktivity práce je veľmi dôležite a s tým nám vie pomôcť možnosť modifikovania dielov podľa potreby. Či sa jedná o žeriavový hák, paletizačné vidly alebo zametacie zariadenie, viete si nastaviť stroj presne na to na čo potrebujete v daný moment.

Šmykom riadené nakladače

Všestranné šmykom riadené nakladače umožňujú využiť širokú škálu prídavných zariadení a tým sú využiteľné vo všetkých hospodárskych oblastiach. Spôsob akým sú tieto stroje konštruované zabezpečuje nielen odolnosť, ale aj komfort pre posádku. Výkon a prevádzka sú zásadne vlastnosti, ktoré od šmykom riadeného alebo kompaktného pásového nakladača vyžaduje každý. Tieto a iné stavebné stroje nájdete u predajcu Zeppelin - CAT spolu s prvotriednym odborným poradenstvom.

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.