Moderné kúpeľne s dávkou noblesy

Túžba po modernej kúpeľni nás vedie ku kompletnej rekonštrukcii. Trendy sa však neustále menia a prispôsobovať sa im donekonečna nedá. Ak túžite po modernej kúpeľni s dávkou noblesy, zamerajte sa predovšetkým na tieto veci.

sprchovaci kut0619

Výber kvalitného kúpeľňového obkladu

Výber obkladu do modernej kúpeľne zohľadňujte nie podľa aktuálnych trendov, ale podľa toho, aký čas strávite v kúpeľni. Ak uprednostňujete rýchle tempo, čiže stačí vám rýchla sprcha a horúci kúpeľ nie je nič pre vás, odporúčame skôr chladnejšie mnohými odsudzované farby obkladov – tmavomodrú, sivú, čiernu. Ak preferujete skôr kúpanie a každý deň máte taký rituál, že si napustíte teplú vodu, pridáte soľ do kúpeľa a relaxujete, uprednostňujte skôr svetlejšie odtiene moderných obkladov, napríklad béžovú, hnedú, ale i žltú.

Kvalitná vaňa alebo sprchový kút 

Kúpeľňa nie je len obklad a dlažba. Kúpeľne s dávkou noblesy majú moderné a zároveň kvalitné vane, resp. sprchové kúty, ktoré majú nadčasový dizajn, nevyžadujú si náročnú údržbu a aj po rokoch vyzerajú ako nové.

Ak sa rozhodnete pre tmavšie obklady, tmavé obklady si priam vyžadujú kúpu moderných vaní v bledej farbe. Do veľkých kúpeľní odporúčame vane s nožičkami. Sú však vhodnejšie do rustikálne ladených kúpeľní.

Závesné skrinky pod umývadlom 

Keď už budete mať vybratý kúpeľňový obklad, dlažbu, vaňu alebo sprchový kút, na rad prichádza výber kúpeľňového nábytku. Odporúčame kupovať, alebo si dať vyrobiť kvalitné závesné skrinky z MDF dosiek, ktorá dokážu odolávať vlhkosti. Najlepšia je ale kombinácia MDF dosiek, laminátovej drevotriesky a kovu.

Závesné skrinky odporúčame dvojfarebné, pričom jedna z týchto farieb bude biela a druhá taká, ktorá dominuje na kúpeľňovom obklade.

Moderné kúpeľne s dávkou noblesy pripomínajú wellness. Sú štýlové, prepracované do detailov a hlavne je použitý kvalitný nadčasový kúpeľňový obklad. Viacerí dizajnéri uprednostňujú nadčasové priam luxusné talianske obklady do kúpeľne. Aj my vám ich odporúčame.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.