Bytové doplnky a dekorácie, ktoré vám skrášlia obývačku

Počas zimy a počas zákazu vychádzania je práve obývačka našim útočiskom. Pozeráme v nej filmy, stretávame sa v nej s ostatnými členmi domácnosti, cvičíme v nej, jednoducho v nej oddychujeme a venujeme sa voľnočasovým aktivitám.

bytove_doplnky21

Aby sme sa však v obývačke cítili príjemne, okrem pohodlnej sedačky si vyberáme kvalitné bytové doplnky a dekorácie, ktoré nám miestnosť zútulnia a zároveň aj skrášlia. Ak máte pocit, že tie bytové doplnky a dekorácie, čo máte v obývačke, už neplnia svoj účel, kúpte si nové. Predstavíme vám bytové doplnky a dekorácie, ktoré vám jednoznačne skrášlia vašu obývačku.

Závesy – dekorácia a zároveň tienidlo

Kým teraz sme radi za každý slnečný deň, v lete hľadáme útočisko pred priamym slnkom. Ak si chcete skrášliť obývačku, odporúčame vám dať si do obývačky závesy. Pekne vyniknú v obývačkách moderných rodinných domov, ktoré sú prepojené s tzv. exteriérovými obývačkami, alebo ak chcete krytými terasami.

Pekne ukážu aj aj v bytových obývačkách. Nielenže pomôžu zakryť nedokonalosti na stenách, ale pomôžu aj opticky predĺžiť miestnosť, čo ocenia majitelia bytov s menšími obývačkami.

Odporúčame siahať skôr po farebne neutrálnych závesoch. Môžu byť aj vzorované, nie však veľmi výrazné vzory. Pútali by skôr neželanú, ako želanú pozornosť. Závesy sú nielen dekoráciou a bytovým doplnkom, ale zároveň aj tienidlom.

Hodiny na stenu

Hodiny na stenu sú praktické nielen v kuchyni, ale aj v obývačkách. Aj vy máte problém zistiť koľko je hodín, keď relaxujete v obývačke? Dajte si na stenu originálne moderné hodiny na stenu. Dajú sa využiť ako klasické hodiny, ale aj ako dekorácia. Umiestnite si ich na viditeľné miesto, ideálne na kolmú stenu k obývacej stene.

Okrem závesov a hodín na stenu vám obývačku skrášlia aj nové farebne neutrálne vzorované dekoračné vankúše. Nepreháňajte to s ich množstvom. Dekoračné vankúše vyberajte v svetlej sivej, béžovej, bielej, smotanovej, či napríklad v hnedej. Ak ich chcete kombinovať s farebnejšími, laďte k nim vankúše v horčicovej, kaki zelenej, či škoricovej farbe.

Zdroj obrázka: Autor:Photographee.eu  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.