Rozvoňajte domácnosť aj auto príjemnými vôňami

Vône rôznych druhov sú obľúbenými prvkami, ktoré pridávajú na dokonalej atmosfére a pocite vo vašich domácich priestorov. Akými spôsobmi si môžete vôňu nielen doma spríjemniť?

freepik_home_smell_24

Ako zabezpečiť vôňavú domácnosť

Vonná sviečka do domu je zrejme prvým a veľmi obľúbeným spôsobom, ako pridáte do vzduchu dotyk vašej obľúbenej vône. Vonné sviečky sú dostupné v rôznych vôňach, od ovocných a kvetinových po drevité a korenisté. Sú veľmi populárne aj pre svoje relaxačné účinky a vy ich môžete napríklad kombinovať aj s aróma difuzérmi, čím si budete striedať rôzne vône a zároveň aj zvlhčovať vzduch.

Sviečky v domácnosti môžete pravidelne obmieňať a nikde nie je napísané, že ich nemôžete zapáliť hneď niekoľko naraz. Samozrejme, najlepšiu atmosféru urobia v zime. Nezabúdajte pri nich na bezpečnosť, a to najmä pri deťoch.

Kvalitné vône aj do auta

Čuch si pohladíte aj vtedy, keď si dáte príjemnú a kvalitnú vôňu do auta a budete ju vnímať vždy pri šoférovaní. Sadnúť si po dlhom a náročnom pracovnom dni do vozidla, kde to pekne vonia – to naozaj oceníte. Niektoré vône stačí vybrať z obalu a nasunúť ich na mriežky na vetracom otvore, iné si môžete v tradičných formách stromčekov zavesiť na spätné zrkadlo, prípadne sú aj voňavé nádobky, ktoré otvárate podľa potreby a uložíte si ich do jednej z priehradiek. Voľba je na vás.

Tieto produkty sa jednoducho umiestnia do auta a uvoľňujú svoju príjemnú vôňu počas celej jazdy. Stačí si pozrieť širokú ponuku e-shopu BEAUshop.sk a vaše auto aj domácnosť budú voňať presne podľa vašich predstáv. Buďte si včas zároveň aj vedomí, že niektoré vonné látky môžu byť silné a u niektorých ľudí môžu dokonca spôsobovať bolesti hlavy. Preto je dôležité vybrať vhodnú vôňu a používať ju s miernosťou.

Zdroj foto: Freepik

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.