Predčasná ejakulácia môže zničiť váš vzťah

Problémy s erekciou sa objavujú najmä u mužov po štyridsiatke. Tieto mýty však už dávno vyvrátili  výskumy v danej oblasti. Čoraz častejšie sa objavujú aj u mladých mužov v produktívnom veku.

proerecta 3 mala

Ak nebudete venovať dostatočnú pozornosť predčasnej ejakulácii a celkovo problémom s erekciou, môže to ohroziť váš partnerský život.

Prečo aj u mladých mužov?

Prvé milovanie intenzívne nevnímajú len ženy, ale aj muži. Muži sa učia „narábať“ so svojim penisom a nevedia ho ešte tak veľmi ovládať. Niekedy stačí len maličký impulz – vzrušenie a muž nedokáže udržať erekciu. Aj vďaka tomuto môžu ženy neplánovanie otehotnieť.

Ak viete, že má váš partner problémy s predčasnou ejakuláciou, konzultujte so svojim gynekológom predpísanie antikoncepcie. Nezabúdajme však, že antikoncepcia je zásah do tela a okrem pozitív má aj svoje negatíva.

Predčasná ejakulácia je frustrujúca nielen pre mužov, ale aj pre ženy. Za tak krátky čas sa nedokážu sexuálne uspokojiť a milovanie prestáva byť pre ne príjemné. Sú však aj opačné prípady, čiže prípady, keď muži nemôžu dosiahnuť erekciu. Hovorí sa tomu aj impotencia. Rýchlou pomocou sú v tomto prípade zázračné tabletky Viagry.

Čo spôsobuje predčasnú ejakuláciu?

Predčasnú ejakuláciu spôsobuje najmä stres, dlhodobá absencia sexu, silné vzrušenie, úzkosť, emočné depresie, ale aj krátka uzdička. Najčastejšou príčinou predčasnej ejakulácie však bývajú psychické faktory.

Ak vás trápi predčasná ejakulácia a obávate sa každého milovania s partnerkou, nebojte sa obrátiť na odborníkov – lekárov. Je lepšie situáciu riešiť čím skôr, pretože problémy môžu prerásť do závažnejšieho stavu, kedy môže byť už neskoro. Predčasná ejakulácia nie je žiadna hanba, postihuje mnoho mužov v každom veku, preto nemajte obavy, že vás bude partnerka odcudzovať. V žiadnom prípade túto informáciu pred ňou netajte. Malo by to fatálne následky na váš vzťah.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.