Geniálny recept na zdravie zo živočíšnej ríše

Najzákladnejším elementom zdravia je predovšetkým posilnenie imunitného systému. Zatiaľ čo aloe vera imunitu posilňuje a detoxikuje organizmus, tekuté LR Colostrum imunitu priamo formuje.

imunita 1200x800

Odkiaľ sa kolostrum získava?

Kolostrum (mledzivo) obsahuje imunoglobulíny, aminokyseliny a rastové faktory, ktoré zaručujú zdravý vývoj a rovnováhu v organizme. Vzniká v mliečnych žľazách kravy bezprostredne po pôrode a je prvou tekutinou, ktorú teliatko prijíma a pomáha mu prežiť. Len vďaka nemu si môže vytvoriť vlastný imunitný štít a ustáť nápor počiatočných vírusov, baktérií a plesní, ktoré na jeho krehký organizmus útočia v prvých dňoch po narodení. 

Vedecké štúdie preukázali, že kolostrum má rovnaký blahodarný efekt aj na ľudský organizmus s tým rozdielom, že ľudský organizmus nepotrebuje imunitný systém budovať, ale potrebuje ho posilniť a držať v rovnováhe. 

LR Beauty spracováva iba prebytok mledziva, ktoré teliatko nie je schopné vypiť a vyšlo by nazmar. LR netestuje svoje produkty na zvieratách a žiadny z produktov nevzniká na úkor žiadneho zvieraťa.

 Prečo je také cenné?

• Čím viac čistého kolostra organizmu dodáte, tým prirodzenejšiu ochranu mu poskytnete
• LR distribuuje tekuté Colostrum so 100 % koncetráciou účinných látok
• Distribuované z kvalitných kravských chovov v Nemecku
• Vyrábané patentovým spôsobom za studena
• Výrobok je certifikovaný
• Podporná liečba infekčných ochorení
• Zlepšuje prejavy únavového syndrómu
• Vhodný doplnok stravy pri autoimunitných chorobách
• Potláča zápaly tráviaceho systému
• Podporný prostriedok pri Alzheimerovej a Parkinsonovej chorobe

Pre posilnenie imunity v nadchádzajúcom období odporúčame tiež:

VitaAktiv

VitaAktiv predstavuje vitamínovú explóziu z 21 druhov ovocia a zeleniny. 95 % koncentrát z ovocia a zeleniny obsahuje celý rad stopových prvkov a minerálov, napr. fosfor, draslík, horčík, jód a iné. VitaAktiv je vhodný  pre všetky vekové kategórie. Predstavuje jednoduchú variantu pre rodičov, ktorých deti odmietajú jesť ovocie a zeleninu. Jedna odmerka pokryje dennú dávku najpotrebnejších vitamínov. Bez konzervačných látok a farbív, s príchuťou lesného alebo exotického ovocia. 

Cistus Incanus

Krehká rastlina divokej ruže rastie vo forme kríka na suchých svahoch gréckych hôr. Je účinná v boji so všetkými druhmi  vírusov a zabraňuje ich prenikaniu do buniek. Čaj z tejto rastliny detoxikuje organizmus, posilňuje imunitu a pôsobí protizápalovo. Cistus Incanus ocenia ľudia citliví na zmeny počasia, ich imunita je oslabená a trpí častými virózami a nachladnutím. Čaj Cistus Incanus obsahuje 95 % lístkov cistu a 5 % lístkov mäty priepornej. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.