Prvá kniha v novom roku

Škandál v lepšej spoločnosti je dynamický román  s  detektívnou zápletkou. „V príbehu sme nazreli do atraktívneho prostredia šľachty a politického boja...


... ktorý Slovensko bude v najbližších mesiacoch tiež intenzívne prežívať,“
prezrádza Adriana Macháčová a Róbert Dyda k tomu dodáva: „Boli sme si vedomí, že naša kniha vyjde v čase krátko pred parlamentnými voľbami, avšak nechceli sme kopírovať iné príbehy o politických kampaniach a preto sme tému spracovali z uhla naoko dokonalých vzťahov, ktoré sú vnútorne natoľko narušené, že stačí malý impulz a zrútia sa ako domček z kariet.“

Základmi prepychového a harmonického života manželskej dvojice Izabely a Alberta Wolfovcov otrasie anonymná správa od dôverného priateľa. Podľa pisateľa má úspešný právnik a tvár novovzniknutej politickej strany milenku. Šokovaná Izabela si najme súkromného detektíva, aby potvrdil či vyvrátil toto tvrdenie. Netuší, že Albert má skutočne v pláne zmeniť nielen svoju kariéru, ale po voľbách aj manželku. Miesto po jeho boku má zaujať mladá investigatívna novinárka Petra Brunovská. Atraktívnu čiernovlásku však nájdu mŕtvu. Okruh ľudí, ktorí by mohli stáť za jej smrťou, je nejasný. Podozrenie padá na každý terč Petriných článkov, novú politickú superstar, ale aj na Izabelu, ktorá nemienila hrať druhé husle. Ako zdolajú účastníci tohto škandálu jeho následky? Vyrovná sa s ohrozením svojich plánov do seba zahľadená lepšia spoločnosť? Spád udalostí naznačuje, že dôležitejšie než samotný zločin je to, kto z neho vyťaží čo najviac.


Adriana Macháčová je autorkou románov Cudzie vzťahy, Žena vplyvného muža,  Dobré dni sa začínajú v noci,  V slepej uličke,  Striptíz duší, Nebezpečný muž, Nikdy never ryšavkeHubertove ženy . Jej knihy vychádzajú aj v českom preklade. 

Róbert Dyda, publicista a vydavateľ internetového magazínu Sieťovka. Spolu s Adrianou Macháčovou napísal romány Šokujúca aféra a Vieme prví. Šokujúca aféra vyšla v roku 2014 aj v ČR a v prvom polroku 2016 vyjde v nemeckom preklade vo frankfurtskom vydavateľstve AmdoraVerlag.

Román Škandál v lepšej spoločnosti vychádza na 248 stranách. Maloobchodná cena 9,90 €.

www.bux.sk, www.ibux.skwww.ikar.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.