Nový vzrušujúci triler Odlet

Ak máte chuť na skvelý triler plný záhad a nečakaných zvratov, odporúčame novinku  Odlet od skúseného autora A.G.Riddla. Okrem iného je autorom trilógie Záhada pôvodu,...


... ktorej sa v USA predalo viac ako jeden a pol milióna výtlačkov a bola preložená do 18 jazykov. 20th Century Fox odkúpili práva na filmové spracovanie.

Keď motory lietadla letu 305 z Londýna do New Yorku prestanú záhadne fungovať, lietadlo musí núdzovo pristáť uprostred anglického vidieka.
V tej chvíli sa začína tajomné dobrodružstvo, ktoré bude mať následky pre celé ľudstvo.

V boji o holý život si hŕstka preživších pasažierov uvedomí, že svet, v ktorom sa po páde lietadla ocitla, nie je ten, z ktorého odlietala.
Kde sú teda?
Prečo sú tam?
A ako sa dostanú späť domov?

Vyriešiť túto záhadu sa pokúša päť ľudí: spisovateľka Harper Laneová, investor rizikového kapitálu Nick Stone, nemecká genetická výskumníčka Sabrina Schröderová, počítačový génius Yul Tan a syn miliardára Grayson Shaw.

Nové skutočnosti okolo havárie lietadla, ktoré vyplávajú na povrch, prezradia, že niektorí pasažieri vedia viac ako ostatní. Tieto odpovede privedú Harper a Nicka k odhaleniu obrovského sprisahania, ktoré sa týka aj ich životov.
Dieliky skladačky začnú postupne do seba zapadať a Harper spolu s Nickom si uvedomia, že majú moc ovládnuť budúcnosť i minulosť – zachrániť svet... alebo ho zničiť.

Odlet je nesmierne vzrušujúci príbeh plný nečakaných zvratov, v ktorom sa moc, ambície, osud, spomienky a láska stretnú na jednej križovatke.
A.G Riddle zakladal desať rokov internetové spoločnosti, no potom sa vrhol na písanie a získal úspech i popularitu. Po trilógii Záhada pôvodu je tu triler Odlet, ktorý rozhodne uspokojí fanúšikov tajomných a napínavých trilerov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.