Tretia kniha s Cormoranom Strikeom

Napísal Albatrosmedia.sk 28. október 2015
Vydavateľstvo Plus vydá tretí diel úspešnej bestsellerovej série s názvom V službách zla na jar 2016. Vo Veľkej Británii sa dočkali nového detektívneho románu z pera Roberta Galbraitha už 20. októbra.


Aj tretí detektívny prípad charizmatického súkromného detektíva Cormorana Strikea má ambície nadviazať na úspech predchádzajúcich románov Volanie Kukučky a Hodvábnik, ktoré sa po celom svete, i v Českej a Slovenskej republike, stali ihneď po vydaní bestsellermi a nadchli rovnako čitateľov aj literárnych kritikov.

Krimi román V službách zla vyjde s pôvodnou anglickou obálkou. Vydavateľstvo Plus si už dnes pripravilo pre svojich slovenských čitateľov krátku ochutnávku z knihy v preklade Diany Ghaniovej.

Ukážka z knihy: V službách zla 

Zatiaľ čo vo Volaní Kukučky riešil súkromný detektív Cormoran Strike vraždu modelky Luly Landryovej, v románe Hodvábnik vyšetroval záhadné zmiznutie spisovateľa Owena Quina. Obe diela zaujali čitateľov nielen svojou prepracovanou zápletkou, ale aj presvedčivým vykreslením života obyčajných ľudí. V knihe V službách zla sa ocitne v smrteľnom nebezpečenstve samotný Cormoran Strike a čitatelia sa môžu tešiť nielen na diabolsky rafinovanú zápletku plnú nečakaných zvratov, ale aj na pútavý príbeh o vzťahu medzi mužom a ženou na križovatke ich osobných i profesionálnych životov.

„Prvý diel detektívnej série Roberta Galbraitha Volanie Kukučky sa stal bestsellerom ihneď po uvedení na knižný trh. Rovnaký úspech dosiahol i ďalší diel série vydaný pod názvom Hodvábnik. Čitatelia si zaujímavú detektívnu dvojicu Cormorana a Robin neuveriteľne obľúbili, preto nepochybujeme o tom, že aj najnovšie dobrodružstvo sa ocitne na čele hitparády predajov,“ povedal generálny riaditeľ Albatros Media a.s. Václav Kadlec.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.