Nie je to len obyčajný zabijak

Práve vyšla novinka Krv na snehu, v ktorej je hlavnou postavou dokonale súcitný antihrdina, nájomný vrah s dobrým srdcom.

Olav Johansen je muž mnohých paradoxov, zločinec s prchkou povahou, ktorý vám však opäť bude viac než sympatický. Fanúšikovia kráľa severskej detektívka Jo Nesboa majú opäť čo čítať.

Oslo v 70-tych rokoch. Olav Johansen nedokáže jazdiť autom pomaly. Keď sa rozčúli, stráca hlavu a vôbec mu nejde matematika. Je dyslektik, prečítal pár kníh, ale nevie toho veľa. Neovláda nič, čo by mohlo byť pre ostatných užitočné. 
Na čo sa teda hodí? 
Je perfektný zabijak. Väčšinou likviduje ľudí, ktorí si to zaslúžia, a nie je to pre neho žiadna veda. Robí to naozaj dobre a bez rečí. 
Veď práca ako každá iná, povie si Olav. Príprava, sledovanie, analýza a úder. Finálny. Smrteľný. 
Olav je však sám. Keď zabíjate ľudí, ťažko sa totiž s niekým zblížite. 
Zrazu však Olav stretol ženu svojich snov. A zlyhal. Dokonca dvakrát. Odhalil neveru šéfovej manželky a postaral sa o neznámeho násilníka. Má však veľký problém. Najbližší cieľ: zavraždiť šéfovu manželku...

„Čistý, krvavý, mrazivý, atmosférický a pútavý NOIR román.“
CrimeFictionLover

Krv na snehu zhltnete ako malinu. Má len čosi cez 160 strán a ako sme u Nesba zvyknutí, je dramatická, v štýle Noir a budete si ju naozaj užívať. Príbeh budete sledovať z pohľadu špičkového nájomného vraha, ktorý vás nahliadnuť do svojej duše a vysvetlí vám dôvody, prečo zabíja na objednávku. 
Olav sa napokon bude musieť rozhodnúť, na ktorú stranu sa prikloní. A keďže má dobré srdce, to rozhodnutie ho dostane do peknej šlamastiky...

Aj s touto knihou HRÁTE o 201 cien.
Viac na www.topkrimi.sk



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.