Poznáte zvieratá Slovenska?

Napísal Fortuna Libri, LP 01. december 2019

Zvieratá Slovenska je unikátna knižka slovenských autorov Mariany a Matúša Hyžných, určená celej rodine. Predstavuje päťdesiat druhov zvierat žijúcich na Slovensku a ponúka množstvo takých zaujímavostí z ich života, o akých ste možno ani netušili. 

Zoznámite sa s tými najzaujímavejšími zvieratami, s akými sa môžete stretnúť na potulkách po okolí svojho domova, či už sa vyberiete na prechádzku lesom, k jazeru, do hôr, alebo budete križovať lúky a doliny. Poznatky o zvieratách sú prehľadne usporiadané podľa prostredí, v ktorých žijú a krásne ilustrácie Mareka Mertinka verne zachytávajú detailnú podobu jednotlivých zvierat. Knižka Zvieratá Slovenska vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri. Viac na www.fortunalibri.sk.

Odporúčaná maloobchodná cena: 14,90 EUR

www.fortunalibri.sk

Slovensko skrýva množstvo pokladov

Vedeli ste, že vlk je plachý a opatrný a ľudom sa zďaleka vyhýba? 

Že vretenica severná je jediný jedovatý had žijúci na Slovensku?

A že medveď nemení výraz tváre, preto je veľmi ťažké odhadnúť, akú má práve náladu?

V knižke Zvieratá Slovenska sa dozviete aj to, že jeleň je korunovaným kráľom lesa, a preto ho lepšie spoznáte hneď na prvých stránkach. A lesom sa to všetko iba začína! Nasleduje pútava a dobrodružná výprava naprieč ďalšími prírodnými prostrediami nášho krásneho Slovenska. Prejdete cez lúky, polia a stepi, čarokrásnymi údoliami až k jazerám, potokom a mokradiam. A špecifické druhy rozmanitej slovenskej fauny spoznáte dokonca aj vo vrchoch a na skalnatých bralách! Vďaka knižke Zvieratá Slovenska nezabudnete mať oči vždy otvorené a usilovať sa chrániť našu vzácnu prírodu a druhy zvierat.      

Viac na www.fortunalibri.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.