Pravidelný tréning nezaškodí

Pravidelne pozeráte na televíziu? Vidíte tie krásne moderátorky / modelky, ktoré majú tak fantastické postavy? Dopracujte sa k nim aj vy.



Nie k modelkám, ale k pekným postavám. Čo keby ste si doma v odľahlom kútiku obývačky spravili malú posilňovňu? Nebudete musieť nikam chodiť. Vám bude stačiť sa len prezliecť do teplákov a začať cvičiť.

Ak chcete do posilňovania zapojiť aj svojho partnera, nenechajte ho cvičiť v džínsoch. Zabezpečte mu pohodlné väčšie pánske Nebbia tepláky, ktoré sa mu neroztrhnúť ani pri extrémnom cvičení. Makajte spolu ako dvojica a uvidíte, že sa vám to zapáči. Pravidelný tréning nezaškodí. Tak prečo ho potom nerobiť vo dvojici?

Čo si kúpiť do domáceho fitness centra?

Okrem hrázd by nebolo na škodu do svojho domáceho fitness centra doniesť si vysoko kvalitné posilňovacie stroje, ktoré vám umožnia spevňovať si každé partie vášho tela. Cvičiť sa vám jednoznačne vyplatí. Nebudete sa musieť hanbiť za svoju postavu na pláži počas letnej dovolenky. Cíťte sa sviežo a krásne už teraz. Kúpte si dobrý posilňovací stroj pre vás najvhodnejší, ktorý vám nezaberie príliš veľa miesta práve vo vašej domácnosti. 

 

Kúpte si aj činky

Samozrejmosťou by mali byť aj dobré činky, ktoré spevnia vaše ruky. Vďaka pravidelnému tréningu s činkami nebudete mať problém odniesť naraz aj desať naložených tanierov s jedlom. Vycvičte si svoje svaly na rukách. Činky vám budú ochotne asistovať. Na fitness-sport.sk si budete môcť vybrať činky rôznych váh. Váš muž môže mať ťažšie, vy tie ľahšie. Aké jednoduché! Cvičte, cvičte a ešte raz cvičte. Akonáhle si nájdete voľný čas, vždy sa tomu venujte. Vaša postava a vaša fyzička budú úplne na inej úrovni ako teraz.

Pravidelný tréning vám nezaškodí. To vám povie azda každý lekár / kamarát / kamarátka.

 

 

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.