Zlepšite si náladu

Ak sa aj vaša myseľ podobá tomu počasiu vonku, veľmi sa na okolie asi neusmievate. Občas mávame zlú náladu a tú často prenášame aj na všetkých okolo.


Zamračená tvár nám však vôbec nesvedčí a na kráse nepridajú ani takto vytvorené vrásky. Nech už Vás hnevá čokoľvek manžel, šéf alebo každodenný zhon na ulici, bojujte s tým. Občas je usmievať sa dosť náročné, ale ak svoju myseľ naladíte pozitívne, úsmev sa z Vašich pier len tak ľahko nevytratí.

V provom rade netreba nič brať smrteľne vážne. Kritické situácie v práci si veľmi neberte aj tak ich neovplyvníte. Na oko sa tvárte, že Vás situácia mrzí, ale vnútorne sa môžete pokojne usmievať. Aj keď Vás hnevajú deti či manžel nerozčuľujte sa, to nesvedčí ani Vašej kráse, ale ani zdraviu, a to je predsa prvoradé. Pokiaľ nejde o život, nejde o nič.

Dodržiavať tieto rady nie je pre každého jednoduché, verte však, že aj vďaka nim budú aj tieto upršané dni o niečo krajšie. Myslite pozitívne a majte radosť aj z maličkostí.

S dobrou náladou môže pomôcť aj vrátenie sa do detských čias. Nie skutočne, to je možné len v knihách a filmoch, ale môžete sa pokojne vyblázniť s vlastnými deťmi. Takto si pripomeniete bezstarostné chvíle a pri skákaní na trampolíne odbúrate nielen stres, ale aj zopár tukových záhybov. Potom sa budete cítiť oveľa lepšie a uvoľnená. Ak sa Vám však nechce veľmi usmievať, pretože sa akosi necítite dobre, môže to byť spôsobené oslabenou imunitou. Pri aktuálnom počasí sa ani niet čo čudovať. Chorobám však pomôže odolať aj vitamín C, ktorý je silným pomocníkom pre naše zdravie.

Blíži sa letná dovolenka, zlepšite si teda náladu, ale aj zdravie. Pohyb dokáže zázraky, a aj vďaka nemu sa budete na dovolenke v nových legínách cítiť neodolateľne.

Zdvihnúť náladu nielen Vám ale aj Vášmu okoliu môže aj maličkosť, napríklad aj také vtipné tričko dokáže zázraky.

Foto: Bastard.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.