Hravá biobavlna na každý deň

Naše deti milujeme nadovšetko. Preto nie je dôležité iba to, aby bola mamička dobre vybavená tehotenským oblečením a mala pre svoje bábätko pripravené oblečenie, detský nábytok a bielizeň, ale aj aby všetky výrobky pre deti a dospelých boli vyrobené z udržateľných materiálov. 

Práve taká je udržateľná móda Tchibo, pozrite si jej najhorúcejšie tipy:

Malé parádnice určite potešia džersejové šaty s certifikátom GOTS.Majú na chrbte cvočky na zapínanie. Vyrobené sú z 95 % bavlny z ekologickej produkcie a 5 % elastanu a v ponuke Tchibo ich nájdete vo veľkostiach 62/68 – 98/104. Doplňte ich legínami s gumičkou v páse s GOTS certifikátom. Sú vyrobené z 95 % bavlny z ekologickej produkcie a 5 % elastanu. V ponuke Tchibo vo veľkostiach 50/56 - 98/104. 

Čo je certifikát GOTS?

Výrobky s certifikáciou Global Organic Textile Standard (GOTS) obsahujú – rovnako ako výrobky s biobavlnou – výhradne bavlnu z ekologickej produkcie. Ale okrem toho Tchibo dohliada aj na dodržiavanie ekologických a sociálnych štandardov v celom výrobnom reťazci. Napríklad aj na to, aby bolo oblečenie vyrábané bez použitia nebezpečných látok a iných škodlivých prísad. Mimochodom, veľká časť oblečenia Tchibo pre bábätká a malé deti sa už vyrába z bavlny s certifikáciou GOTS. 

Malých maškrtníkov poteší podbradník s dlhým rukávom, ktorý je z vonkajšej strany z dobre absorbujúceho froté, z vnútornej je podšitý nepriepustným materiálom odpudzujúcim vlhkosť. Rukávy sú zakončené elastickými gumičkami, zapínanie je na suchý zips. 

Ak to všetko naservírujete na prestieraní „Veľryba“z nekĺzavého materiálu, s papkaním nebude problém. Prestieranie perfektne drží na hladkých povrchoch, má vyvýšené okraje a záchytnú časť a je dokonca vhodné aj do umývačky riadu. Všetky maminy potešia násady na pohár, šálku či fľašu pre pohodlné a bezpečné pitie našich najmenších. Sú vyrobené z flexibilného materiálu pre dobré tesnenie a sú obzvlášť hygienické - dajú sa vyvárať, sterilizovať. Navyše sú vhodné aj do umývačky riadu. 

Aj kúpanie môže byť udržateľné, ak siahnete po kúpacom ponče zo savého, mäkkého froté s kapucňou, ktoré má cvočky na oboch stranách pre ľahšie vyzliekanie a obliekanie. Je z 80 % bavlny z ekologickej produkcie a 20 % polyester. Prípadne pre vaše ratolesti vyberte detský kúpací plášť z jemného velúru na vonkajšej a mäkkého froté z vnútornej strany, ktorý je zo 100 % bavlny z ekologickej produkcie. Nájdete ho v Tchibo vo veľkosti 98/104 – 134/140. Pridajte do vody ešte formičky či zvieratká striekajúce vodua vodná zábava môže začať!

Pre tých najmenších je tu mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1, ktorej inovatívna kužeľová forma uľahčuje manipuláciu s dieťaťom pri prebaľovaní. Podložka má odnímateľnú odkladaciu schránku na plienky a ošetrujúce prípravky a dá sa jednoducho poskladať. 

 

Kolekciu „Detská móda: Hravá biobavlna na každý deň“ nájdete už teraz v predajniach Tchibo.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.