Kto míňa najviac, kto si pripláca za palubný servis a kto radšej cestuje na vlastnú päsť?

Ako vybrať dovolenku, aby boli všetci zúčastnení spokojní, je pre mnohých takmer astronomickou výzvou. Niektorí sa v určitej fáze plánovania dokonca uchýlia k horoskopom. S Kiwi.com preskúmala cestovné zvyky svojich cestujúcich na základe ich znamení. Nájdete sa v tom?

zodiak_17_1200x800

Za koľko a s kým?

Z údajov spoločnosti Kiwi.com vyplýva, že zákazníci v znamení Kozorožca míňajú na letenky najmenej, čo vzhľadom na ich praktickú povahu a finančnú úspornosť nie je prekvapujúce, rovnako ako to, že uprednostňujú sólo cestovanie, čo odráža ich nezávislú povahu. Na druhej strane strelci, ktorí žijú predovšetkým prítomnosťou, míňajú najviac. Býky sa najradšej pohybujú v pároch.

Kto si dopraje na palube?

Pokiaľ ide o služby na palube, najmä o jedlo, cestovatelia v znamení Býka sú jeho najväčšími milovníkmi a najčastejšie si doprajú občerstvenie na palube. Na druhej strane, Kozorožci si najčastejšie nosia vlastné občerstvenie.

Opatrnosť pri cestovaní? Nič pre Blížencov

Pokiaľ ide o praktické veci, znamenia Baran a Rak sú na tom najlepšie. Práve títo cestovatelia majú tendenciu kupovať poistenie častejšie než iné znamenia zverokruhu. Opakom sú Blíženci, ktorí by sa takejto „zbytočnosti“ pravdepodobne len zasmiali. Veď všetko funguje tak, ako si predstavujú a želajú!

Cestovanie s domácim zvieraťom

Pre spomínaných Baranov je tiež typické, že často cestujú so svojimi domácimi miláčikmi. Títo cestovatelia majú vášnivú povahu, ale sú aj veľmi priateľskí, milí a odvážni, takže nie je prekvapujúce, že ich často sprevádza chlpatý kamarát. Na druhej strane, cestovatelia narodení v znamení Leva cestujú so zvieratami najmenej často, pravdepodobne preto, že pozornosť reflektorov (a spolucestujúcich) má patriť len im.

Aktívna dovolenka

Aktívnu dovolenku si vyberajú najmä Škorpióni, ktorí nepodceňujú prípravy na cestu, starostlivo plánujú a prinášajú si najviac športového vybavenia zo všetkých znamení. Strelci sú na opačnom konci pomyselného rebríčka.

Obľúbené destinácie

Hoci sa cestovatelia bez ohľadu na značku zvyčajne zhodujú na najobľúbenejších destináciách, ktorými sú zvyčajne Paríž, Barcelona, Istanbul, Viedeň, Miláno alebo Atény, existujú aj zaujímavé rozdiely.

Napríklad pre Panny a Váhy je New York číslo jeden. Vodnári a Ryby najradšej cestujú do Ázie a najpopulárnejší je medzi nimi Bangkok. Vodnári túžia objavovať nové miesta, spoznávať miestne kultúry, zatiaľ čo Rybám, ktoré majú sklony k melanchólii, vyhovujú dlhé zádumčivé chvíle pri vodách oceánov. Na druhej strane, dobrodružstvo a akcia sú pre Strelcov ako stvorené, preto je ich obľúbenou destináciou Mexiko.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.