Príjemná dovolenka alebo víkend pri Štrbskom Plese

Na menších mestách je niečo magické. Inak to nie je ani s malým mesto akým je Štrbské Pleso. Či už sa chystáte navštíviť Štrbské Pleso na víkend alebo plánujete zostať dlhšie, rýchlo sa do tejto destinácie zamilujete.

pr_strbske_pleso

Štrbské Pleso je ideálnym miestom na strávenie predĺženého víkendu alebo dlhšej dovolenky

V skutočnosti, s toľkými zaujímavými aktivitami, ktoré môžete robiť a zaujímavými pamiatkami, možno nebudete chcieť ani odísť domov. Ak patríte medzi vášnivých turistov, tak turistické trasy a turistické chodníky vo Vysokých Tatrách uspokoja každého svojou rozmanitosťou - tí, ktorí prišli do Tatier na ľahšie prechádzky, ako aj tí, ktorí uprednostňujú náročnejšie výstupy pred vrcholmi. Vybrané trasy v Tatrách sú prístupné aj pre kočíky a osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Prenajatie bicyklov a objavovanie okolitej prírody na dvoch kolesách je tiež zaujímavou možnosťou ako stráviť čas vo Vysokých Tatrách. Trasy sú rekreačné, vhodné aj pre rodiny s deťmi. Nájdete tu však aj extrémnejšie trasy - vhodné pre vás, ak ste aktívnym športovým fanúšikom hľadajúcim adrenalín.

Milujú vaše deti psy? Skúšali ste niekedy sánkovanie? Štrbské pleso ponúka  tiež túto príležitosť každému, kto miluje sneh a rýchlu jazdu. Nerobte si starosti, inštruktori sa o vás postarajú. Jediné, čo musíte urobiť, je vychutnať si zasnežené kopce Slovenska. Ak vás niekedy lákalo vyskúšať si  spôsob dopravy ako na Aljaške, tak ani to nie je problém.  Môžete si vychutnať pohľad na Vysoké Tatry so svojimi najbližšími priamo  z kočiara. Jazdu na kočiari si je možné dopriať v každom ročnom období. Ak máte v pláne vycestovať do našich krásnych Vysokých Tatier a užiť si príjemné chvíle aj v Štrbskom Plese, tak odporúčame ubytovanie štrbské pleso – útulné ubytovanie v Novom Štrbskom Plese. Štrbské pleso ubytovanie sa nachádza v tesnej blízkosti jazera Nové Štrbské pleso.

Zdroj foto: Penzion Pleso

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.