Za kvalitným oddychom do Sarvaru

Napísal Michaela Conzarová 03. jún 2018

Mesto s 15 tisíc obyvateľmi leží v župe Vas, v srdci oblasti Západného Podunajska, v prekrásnom prírodnom prostredí údolia rieky Rába, medzi  vrcholkami pahorkatiny Kemeneshat. Z Bratislavy je to sem iba necelých 150 km. 

Mesto s 15 tisíc obyvateľmi leží v župe Vas, v srdci oblasti Západného Podunajska, v prekrásnom prírodnom prostredí údolia rieky Rába, medzi  vrcholkami pahorkatiny Kemeneshat. Z Bratislavy je to sem iba necelých 150 km. 

Po nedávnom dokončení novej diaľnice sa sem autom dostanete pohodlne za 1,5 hodiny. Mesto ponúka širokú škálu ubytovacích zariadení, od malých hotelíkov, cez penzióny až po honosné hotely. Pre tých, ktorí neváhajú hlbšie načrieť do peňaženky a hľadajú luxus a kvalitu, je určený päťhviezdičkový hotel Spirit Hotel Thermal Spa, ktorý sa nachádza v  tichom prostredí v lone prírody na okraji mesta. Hotel oslavuje v tomto roku 10. výročie. Na jeseň v roku 2017 získal hotel tretíkrát ocenenie Signum Virtuis, prestížnu cenu Seven Stars Luxory Hospitality Livestyle Awards .

Do hotela prichádzajú hostia najmä z Maďarska, Nemecka, Rakúska, Ruska, ale aj Slovenska a Česka. Voda totiž pomáha na pohybové ústrojenstvo, reumu, ženské diagnózy a tiež na pooperačné a poúrazové stavy. Hostia si môžu vyberať z rôznych liečivých procedúr. Pomocou špeciálnych prístrojov špičkoví lekári za niekoľko minút zmapujú organizmus, vyhodnotia váš zdravotný stav a poskytnú odborné poradenstvo. Okolie ponúka príjemné prechádzky, jazdu na koni, cyklistiku, a v teplých dňoch člnkovanie či rybárčenie. Hotel navyše zabezpečuje transfer na golfové ihrisko do neďalekého Bükfürdő.

Vo vstupnej časti hotelového komplexu, je dominantou vyvierajúca fontána a milovníkov dizajnu potešia ultra moderné a pohodlné kreslá. V hoteli sa nachádza 273 izieb s balkónom či terasou, a niektoré suity majú dokonca aj jacuzzi. Samozrejmosťou na izbách je bezplatné pripojenie na internet, zaujímavý interiér a tanier s malým občerstvením na privítanie. Aký by to bol hotel bez dobrej a kvalitnej kuchyne. Hotel Spirit pripravuje okrem chutnej medzinárodnej a miestnej kuchyne aj špeciálne menu pre dietárov (vegetariánske, vegánske, delená strava, diabetické, makrobiotické, bezlepkové), vynikajúce dezerty a kvalitné vína v štýlovej reštaurácii Onyx.

Pre oddych a vnútornú harmóniu je k dispozícii čarovná oáza kúpeľov s 22 bazénmi v orientálnom štýle a wellness, vírivka, svet saún a vonkajšie bazény. Do bazénov čerpajú termálnu vodu z vlastného vrtu, ktorá nie je chemicky upravovaná a každý deň sa vymieňa. Hotel má k dispozícii aj lekára, ktorý je pripravený poradiť a odporučiť jednu z liečebných terapií, ktoré tam poskytujú. 

V rámci SPA si môžete vybrať z bohatej ponuky saún (biosauna, infrasauna, aroma...), masáže (thajská, ayurvédska, z Ďalekého východu...) a stále viac vyhľadávanejší turecký kúpeľ Hammam. Navyše dámy majú možnosť využiť kozmetické služby na prírodnej báze, manikúru a pedikúru, či solárium. Pre športuchtivých návštevníkov hotela, je tu alternatíva cvičiť vo fitness, zahrať si squash či tenis, alebo si spoločne zasúťažiť pri bowlingu.

Viac: Spirit Thermal Spa

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.