Nádherná nevesta Dominika Cibulková

Slovenská tenisová jednotka zažila jeden z najkrajších okamihov v živote, keď v bratislavskom Dóme sv. Martina povedala „áno“ dlhoročnému partnerovi Michalovi Navarovi. Na svoj veľký deň zvolila výnimočnú dizajnérsku róbu a šperky zdobené 333 diamantami.

Exkluzívna svadobná róba z prehliadkovej kolekcie Pronovias Atelier bola šitá na mieru a jej zhotovenie trvalo pol roka. Dominika si šaty prvýkrát vyskúšala deň pred Vianocami a priamo zo Španielska dorazili tri týždne pred svadbou. Šaty zdobí vyšívaná francúzska čipka a ich cena sa približuje k 20-tisícom eur. Hodvábne topánky značky Jimmy Choo boli tak isto vytvorené na mieru a zdobia ich iniciálky nevesty. Závoj dlhý sedem metrov, bol špeciálne objednaný zo Španielska a dopĺňa ho spona do vlasov z pravého striebra a kryštálov Swarovski.


Svadobnú róbu podčiarkli unikátne šperky. Nevestu zdobili náušnice z bieleho zlata osadené 3-karátovými diamantmi a elegantný náramok posiaty 225 diamantmi. Pomyselnou čerešničkou bol exkluzívny diamantový zásnubný prsteň, vykladaný 88 diamantami a obrúčky. Tie na mieru pre novomanželov vyrobili v klenotníckom ateliéri ALO diamonds. Obrúčky sú vyhotovené z bieleho zlata a Dominikina je celodiamantová. Celková hodnota šperkov, ktoré zdobili nádhernú nevestu, sa vyšplhala k neuveriteľným 300-tisíc eur.
Svadobný look Dominika zverila do rúk blízkemu kamarátovi a osobnému stajlistovi Andrejovi Kusalíkovi. „Dominika sa na svoj najkrajší deň v živote chcela svedomite pripraviť, preto sme zvolili absolútnu špičku v kategórii svadobných siať, značku Pronovias Atelier. Som veľmi šťastný, že vďaka Majke Mikmanovej, ktorá ma svadobný salón v Trenčíne, sa nám podarilo túto exkluzívnu svadobnú róbu objednať. Dominiku tieto šaty vystihujú ako silnú, nádheru ženu a modernú nevestu. Dominika miluje šperky a častokrát sa nimi odmeňuje po športových výkonoch, preto sme oslovili spoločnosť ALO diamonds, s ktorou Dominika spolupracuje, aby vytvorila špeciálny luxusný a zároveň minimalistický set klenotov, ktorý sa dokonalo hodí k tejto honosnej róbe,“ uviedol Andrej.

alo diamonds sdc

Náušnice ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 2 diamanty, cena 210 000 euro, ALO diamonds

Náramok ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 255 diamantov, cena 40 000 euro, ALO diamonds

Exkluzívny snubný prsteň ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 88 diamantov, cena 40 000 euro, ALO diamonds

Exkluzívna obrúčka ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 18 diamantov, cena 10 000 euro, ALO diamonds

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.