Miešané drinky s ABSOLUT VODKA

Vodka ABSOLUT bola po prvýkrát predstavená v USA v roku 1979. No Absolut rent Bränvin, sa vo Švédsku vyrábala už sto rokov predtým.


Dnes je v predaji na 126 trhoch po celom svete, zo všetkých prémiových destilátov sa nachádza na štvrtom mieste a je značkou číslo dva medzi vodkami.  V roku 2009 dosiahla spotreba neuveriteľných 96 miliónov litrov, denne sa vyrobí viac ako 500 tisíc fliaš. Aj napriek ohromnému nárastu (z nejakých 90 tisíc litrov ročne) sa vodka ABSOLUT vyrába stále na jednom jedinom mieste, a to v švédskom Ahuse. Licenčná výroba nepripadá do úvahy, pretože všetky suroviny (pšenica, voda atd.) pochádzajú z blízkeho okolia destilérky.


ABSOLUT COSMO
P o t r e b u j e t e: 1diel Absolut citrón, 1diel brusnicového džúsu, 1 diel triple sec, 1diel limetkového džúsu, 1plátok pomarančovej kôry

P o s t u p : Ako namixovat tento koktejl Naplň shaker ľadom. Pridaj všetky ingrediencie. Preced’ do vychaldeného koktejlového pohára. Ozdob pomarančom.


ABSOLUT CRUSH
P o t r e b u j e t e: 1diel Absolut Mandarin, 3diely pomarančového džúsu, 1 diel triple sec, 1 plátok pomaranča

P o s t u p:
Naplň shaker kockami ľadu. Pridaj všetky ingrediencie. Zašejkuj a preced’ do vychladeného pohára naplneného rozdrveným ľadom.Ozdob pomarančom.


ABSOLUT PEARS GINGER 
P o t r e b u j e t e: 1 diel Absolut Pears, 1 kvapka Limetkového džúsu, zázvorové pivo,1 plátok hrušky

P o s  t u p: Naplň vychladený pohár ľadom. pridaj limetkový džús a Absolut Pears. Doplň so zázvorovým pivom. Ozdob hruškou.


Úspech vodky ABSOLUT spočíva v jedinečnom procese spracovania ozimnej pšenice, ktorému sa hovorí kontinuálna destilácia a ktorý praktikoval už od prvopočiatku vodkový kráľ Lars Olsson Smith.  Po destilácii je produkt podrobený štvorfázovému filtračnému procesu a tým vzniká jeden z najčistejších destilátov na svete. Mimochodom, viete, čím sa vyplachujú prázdne fľaše pre ich naplnením? Ničím iným ako samotnou vodkou, aby nič nemohlo ohroziť jej vycibrenú, čistú chuť.

Spoločnosť Jan Becher Slovensko, ktorá je súčasťou nadnárodného koncernu Pernod Ricard, v súčasnosti distribuuje viac ako 30 známych svetových značiek alkoholu. Patrí medzi nich napr. Becherovka, Becherovka Lemond, Absolut, Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Jacob´s Creek, Graffigna, Champagne Mumm, Perrier-Jouët, prémiový likér Cordial, aperitív KV 14 a mnohé ďalšie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.