Čo všetko by nemalo chýbať v moderne zariadenej kuchyni?

Kuchyňa je miestnosť, kde pravidelne chystáme chutný obed, chutnú večeru a chutné raňajky pre všetkých členov rodiny. Práve kvôli prípravám pokrmov je náročné ju udržať čistú. Viete ale čo všetko by v kuchyni ženy, ktorá má rada varenie a zároveň si potrpí na dizajn, nemalo chýbať?

Moderné jedálenské stoličky

Väčšina z nás má v kuchyni aj jedáleň a práve preto by v moderne zariadenej kuchyni nemali chýbať moderné jedálenské stoličky. Prepracovaný dizajn, pevné nožičky, ergonomické sedenie a pohodlná sedacia časť a opierka by mali zohrávať dôležitú úlohu pri kúpe nových kuchynských/jedálenských stoličiek. Ak preferujete minimalistický štýl, odporúčame čalúnené jedálenské stoličky s drevenými nožičkami. Do rustikálne ladených kuchýň kupujte drevené (masívne) stoličky. Dôležitý je elegantný dizajn, prijateľné ceny a hlavne zladenie s kuchynskou linkou a jedálenským stolom.

Závesné police na bylinky

Aj keď teraz nie je sezóna čerstvých byliniek, závesné police, kde si budete odkladať bylinky, si do kuchyne určite dajte. Na jeseň a v zime vám poslúžia na odkladanie pohárov so sušenými bylinkami, či koreničkami. V lete a na jar zase na kvetináče s čerstvými bylinkami. Všetko tak budete mať po ruke a jedlá budú omnoho chutnejšie, ako keď ich budete dochucovať zmesou korením kúpených v supermarketoch.

Behúň pred kuchynskú linku

Teplo pod nohami pri príprave jedla? To vám zabezpečí behúň pred kuchynskou linkou. Odporúčame krátkovlasé behúne, ideálne s protišmykovou úpravou. Takéto behúne využijete aj na terase, nie však pod terasovými stoličkami, ale pri vstupe na terasu.

Keď behúne zašpiníte, jednoducho ich vyprášite, vykartáčujete a budú opäť ako nové. V moderne zariadenej kuchyni by nemali chýbať luxusné kávovary, značkové kuchynské roboty, moderné behúne na stole, luxusné krištáľové vázy na jedálenskom stole a štýlové záclony, či závesy.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.