Chutné raňajky pre všetkých členov rodiny

Vyše polovica Slovákov nevenuje dostatočnú pozornosť príprave raňajok. Raňajkujú neskoro v dopoludňajších hodinách, ale neuvedomujú si, aký veľký vplyv má na ich telo jedlo, ktoré sa považuje za najdôležitejšie jedlo dňa.

ovocie ranajky1218

Ak ste už vyčerpali nápady na raňajky, prestavujeme vám raňajkovú zmes, ktorá je vhodná pre všetkých členov rodiny, vrátane malých detí.

Vhodná aj pre vegánov 

Vegáni sú ľudia, ktorí nekonzumujú živočíchy a žiadne živočíšne produkty, ako mlieko, jogurty, maslo, tvaroh atď. Pri výbere potravín to majú náročnejšie, no čo sa týka raňajok, nemusia toľko špekulovať. Raňajková zmes od Hryzky neobsahuje žiadne živočíšne tuky a neobsahuje žiadne mäso. Môžu si ju dovoliť bez toho, aby porušili svoje tradície, ktorých sa dlhé roky držia. Ak aj vy jedávate čisto len vegánsku stravu, kúpte si túto raňajkovú zmes.

Čo obsahuje táto raňajková zmes?

Unikátna raňajková zmes je vyrobená čisto len z RAW surovín.  Nájdete v nej aktivované proso, aktivované slnečnicové semienka, aktivované vlašské orechy, pohánkové vločky, amarantové vločky, aktivované tekvicové semienka, chia semienka, aktivované mandle, ľanové semienka, goji a na záver psyllium. Je dokonca vhodná aj pre celiatikov, preto ak máte v rodine niekoho, kto už dlhé roky trpí tým, že nemôže jesť lepok, kúpte mu raňajkovú zmes od Hryzky.

Ak chcete chystať zdravé raňajky pre deti, vyskúšajte aj túto raňajkovú zmes. Jej príprava je nenáročná a trvá len pár minút. Navyše môžete túto zmes ozdobiť sezónnym ovocím, takže vaše dieťa bude mať pocit, že každý deň má iné raňajky. Nové ovocie= nové raňajky!

Deti budú jesť to, čo vy

Viacerí rodičia sa trápia s tým, čo pripraviť svojim deťom, aby to zjedli. Stačí pritom jesť pred nimi to, čo im chcete dať a uvidíte, že dieťa to od vás odkuká a nabudúce už nebude robiť problémy pri raňajkách. Dieťaťu musíte ukázať, že dané jedlo je chutné.

Raňajky jedávajte za vašim moderným jedálenským stolom. Pri raňajkách je potrebné sedieť a každé jedno sústo dôkladne požuť.

Mali ste už niekedy raňajkovú zmes Hryzka? Ak ešte nie, jednoznačne ju vyskúšajte.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.