Milka podporí krízovú pripravenosť Slovenského Červeného kríža

Značka čokolád a sušienok Milka štartuje počas tohtoročných prázdnin novú spotrebiteľskú súťaž s názvom "Čas na jemnosť". Každý deň od 3. augusta do konca septembra získa jeden vyžrebovaný súťažiaci, ktorý zakúpi ľubovoľný výrobok značky Milka a svoju účtenku nahrá na stránke milka.sk, čiastku 200 EUR.

pr_milka0820

Rovnakú sumu potom výrobca produktov Milka, spoločnosť Mondelez, následne daruje Slovenskému Červenému krížu. Ten tak počas konania súťaže dostane spolu 11 800 EUR. Rozšírením spotrebiteľskej súťaže o finančnú pomoc organizácii Slovenský Červený kríž nadväzuje Milka na predchádzajúcu spoluprácu z jari tohto roka, kedy v súvislosti s pandémiou koronavírusu darovala tejto organizácii 4 000 EUR a tonu produktov.

"Potešilo nás, že sa na nás značka Milka obrátila s ponukou pomôcť už druhýkrát počas tohto roka. Sľúbené finančné prostriedky využijeme na materiálne vybavenie v rámci krízovej pripravenosti, aby sme na krízové situácie mohli v budúcnosti ešte lepšie reagovať", hovorí Zuzana Rosiarová Kesegová, generálna sekretárka Slovenského Červeného kríža.

Kampaň trvá od 3. augusta do 30. septembra na Instagrame, Facebooku a Youtube, kde sa o promo súťaže postarajú ambasádori značky Milka: známy herec, dabér a influencer Marek Fašiang a Matej Slažanský známy ako Me name Sellasie. Obidva spolupracovali  s Milkou už pri minulých kampaniach, a prepojenie so Slovenským Červeným krížom vnímajú ako správnu vec.

„Mám radosť, že sa nám podarilo v krátkom čase prísť s kampaňou, ktorá v čase, keď sa stále stretávame s následkami pandémie koronavíru, prináša našim spotrebiteľom radosť v podobe každodennej dvesto eurovej výhry,“ hovorí Jakub Barvínek, brand manager čokolád Milka a dodáva „navyše prostredníctvom Českého červeného kríža a Slovenského Červeného kríža, ktorým darujeme rovnakú sumu ako našim súťažiacim, sa dostane pomoc tým, ktorí to potrebujú najviac.“

Realizáciu kampane, ktorá pobeží v Čechách a na Slovensku, zabezpečuje agentúra Peppermint.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.