Pomôžte prírode a listujte na webe

Ekológia je v posledných rokoch veľmi živou témou. Preto mnoho spoločností prechádza na rôzne udržateľnejšie výrobky. Obchodné reťazce nie sú výnimkou a takmer neustále môžeme počúvať o obmedzovaní papierových časopisov, ktoré obchod vydáva alebo o pomoci pri výsadbe stromov, či iných projektoch.

shutterstock_w_comp

Stále menej letákov do schránok

Nejde len o magazíny, ktoré v niektorých reťazcoch nájdete a sú ponúkané aspoň za drobný poplatok pre verných zákazníkov, ale ide aj o klasické letáky, na ktoré sme boli roky zvyknutí. Tie nám väčšinou plnili poštové schránky cez víkend, aby sme mali prehľad o nových akciách na začiatku ďalšieho týždňa. Jeden z najväčších obchodných reťazcov na Slovensku má hneď niekoľko letákov, ktoré rozdeľuje podľa typu obchodu, prípadne blížiacich sa sviatkov. Tesco leták je preto na každom kroku a je ho všade veľa. Prezeranie výrobkov na internete je ale rýchlejšie, zaujímavejšie a hlavne ekologickejšie. Keďže je Tesco v mnohých mestách, má skvelú reklamu a prezeranie letáku online je rýchlejšie a kvalitnejšie.

Podobne by sme to mohli povedať aj o online letáku Billa, ktorý má lesklý a nie vždy na dotyk príjemný papier. Prezeranie takýchto online letákov sa stáva čoraz populárnejšie, a preto sa vyskytujú weby, ktoré letáky ponúkajú. Nutnosťou sa to stáva aj preto, že obchody tlačia menej akciových letákov, ktoré dostupné už len na predajniach a nie sú roznášané do schránok. Reťazec šetrí nielen prírodu, ale aj financie, ktoré môže využívať na skvalitnenie predajní alebo ohodnotenia svojich zamestnancov. Webové stránky, kde tieto letáky nájdete združujú mnoho obchodov a preto by nemal byť problém porovnania cien takmer okamžite medzi obchodmi, ktoré sa vo vašom meste nachádzajú. Je potrebné si dávať pozor, aby ste klikali na správny leták, pretože aj Billa rozdeľuje iné akciové produkty pre menšie pobočky a iné pre tie väčšie.

Zdroj obrázku: VALUA STUDIO / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.