Dokonalá romantika ako vystrihnutá z romantického filmu

Valentín, výročie, zásnuby – práve toto sú príležitosti, ktoré si ženy predstavujú ako vystrihnuté z romantického filmu. Mať doma muža romantika je veľká výhra, no aj keď nemáte doma takéhoto muža, neznamená to, že pre vás nemôže pripraviť prekvapenie v podobe romantickej prechádzky, večere a podobne.

parik m z 1200x800

Utužovanie vzťahu 

Stereotyp, ktorý môže vážne ublížiť partnerskému vzťahu, sa dostaví do každého vzťahu. Treba sa však na to vopred pripraviť a robiť všetko pre to, aby tento stereotyp vášmu partnerskému vzťahu neublížil. Keď žijeme v niekoho spoločnosti dlhé desaťročia, je pochopiteľné, že sa do neho dostaneme. Ak sa však zameriame na utužovanie vzťahu aj po rokoch spolužitia, stereotyp nespraví veľký prievan vo vzťahu. Niekedy stačí len kytica červených ruží a všetko je vyriešené!

Donáška kvetov

Ak chce žena zažiť dokonalú romantiku ako z romantického filmu, okrem krásnych vyznaní lásky by mala dostávať kvety. Mnohé ženy vo filmoch dostávali kvety priamo do práce a k týmto kvetom boli napísané romantické odkazy od ich milých. Ak váš partner nevie, ako vám pripraviť dokonalú romantiku, načrtnite mu tému donášky kvetov. Donáška kvetov priamo k vám je originálny prejav nekonečnej lásky k vašej osobe.

Romantické prechádzky

V každom romantickom filme sa filmové páry prechádzali ruka v ruke v parku, v prírode, jednoducho na mieste, kde sa cítili dobre a uvoľnene. Romantickými prechádzkami nikdy nič nepokazíte. Nemusí ich ale iniciovať len váš partner. Môže ich navrhnúť aj žena. Je to jedinečná príležitosť užívať si prítomnosť partnera/ partnerky a nemyslieť pritom na všetky povinnosti, ktoré vás čakajú a neminú.

Viete, aký je recept na šťastný partnerský vzťah a manželstvo? Je to vzájomná komunikácia, priateľstvo, nekonečný obdiv a romantika, ktorá sa zo vzťahu nesmie nikdy vytratiť.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.