Kvalitné betónové žumpy, ktoré potrebujete, ak nemáte prípojku na kanalizáciu

Aj keď kanalizácia je v mnohých regiónoch samozrejmosťou, v mnohých ešte stále chýba. Prípojka na kanalizáciu v mnohých regiónoch je dlhodobo nesplneným snom, avšak aby mohli byť odpadové vody niekde hromadené, je potrebné, aby si každá domácnosť zabezpečila žumpu.

shutterstock_zumpa21

Kvalitné betónové žumpy sú tým správnym riešením na danú situáciu s absenciou kanalizačnej prípojky.

Aký výber kvalitných betónových žúmp máte?

Ak si chcete vybrať kvalitné betónové žumpy, je potrebné si na začiatok ujasniť, aké veľké žumpy budete potrebovať. Môžete si vybrať najpredávanejšiu žumpu 12 m3, ktorá patrí k veľkostne vyhovujúcim v domácnostiach. Treba zohľadňovať predovšetkým počet ľudí, ktorí žijú v domácnosti a aká je spotreba vody v domácnosti.

Vybrať si ale môžete z troch typov betónových žúmp. Vyberať môžete medzi jednokomorovou, dvojkomorovou, alebo viackomorovou žumpou.

Jednokomorové žumpy sú vhodné na zadržiavanie odpadových vôd a predstavujú klasiku medzi betónovými žumpami. Ak si objednáte takúto žumpu, okrem žumpy vám dovezú vrchnú dosku, komín a betónový poklop.

Dvojkomorové žumpy sú v podstate septiky. Skladajú sa z dvoch komôr, ktoré prečisťujú odpadové vody v rámci svojej konštrukcie. Sú to v podstate bezúdržbové čističky. Nevyžadujú tak častý vývoz odpadových vôd.

V prípade viackomorových žúmp si predstavte viaceré žumpy, ktoré sú na seba navzájom napojené. Využívajú sa napríklad v bytovkách, kde sa vyžaduje väčšia kapacita ako v rodinných domoch.

Objednávajte žumpy z okolia

Odporúčame vám žumpy objednávať z mesta, z ktorého pochádzate. Predsa len dovoz betónovej žumpy si vyžaduje špeciálne vozidlo a špeciálnu techniku. Ak ste z Trebišova, pozrite si predajňu, kde predávajú betónové žumpy v Trebišove.

Nezabúdajte si pozrieť aj realizácie danej firmy, aby ste mali predstavu, ako daná firma pracuje.

Zdroj obrázka: Autor:ArtPanupat  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.