Prečo používať aviváž?

Aviváž používame najmä preto, aby našej bielizni zaistila príjemnú hebkosť a uľahčila žehlenie nekonečných hromád oblečenia. Po každom praní sa tešíme na typickú sviežu vôňu, ktorá nás sprevádza aj niekoľko dní.


Naučiť sa správne používať aviváž nie je vôbec zložité, je ale nutné pamätať na určité pravidlá. Prinášame päť tipov, ktoré uľahčia prácu.

1. Dávku aviváže odmeriavajte podľa váhy bielizne. Na 4-5 kg použite 35 ml aviváže, na 6 - 7 kg potom 55 ml. Pri ručnom praní postačí iba 18 ml aviváže. Pre presné dávkovanie vám poslúži praktický vrchnák aviváže.

2. Aviváž dávkujte do zásobníka práčky, nie priamo do bubna. Avivážny prípravok naliaty priamo na oblečenie môže na bielizni zanechať škvrny.

3. Pri praní oblečenia pre deti alebo alergikov voľte radšej špeciálne aviváže, ktoré často nesú označenie Sensitive (napr. Coccolino Sensitive). Ak viete, že máte citlivú pokožku, najskôr vyskúšajte aviváž na zápästie a počkajte, či je pre vás vhodná.

4. Zvlášť u materiálov, ktoré musia zostať savé, používajte menej aviváže. Pridané množstvo síce uteráky a utierky zmäkčí, zároveň však môže obmedziť ich savosť.

5. Nezabudnite, že aviváž sa nikdy nesmie používať na špeciálne materiály outdoorového, športového oblečenia. Aviváž totiž narúša štruktúru vlákna a tým sa znižuje schopnosť odvodu vody a savosti funkčného materiálu.


Rozvoňajte svoj šatník

Aviváž Coccolino zanechá bielizeň príjemne mäkkú, nadýchanú a voňavú. Tajomstvo sa ukrýva v špeciálnych parfumovaných kapsulách. Každá fľaša Coccolino aviváže obsahuje približne 9 miliárd mikroskopických kapsúl, ktoré sa pri praní prichytia na oblečenie. Pri každom pohybe potom postupne praskajú a uvoľňujú parfum. Oblečenie tak ostáva dlhšie svieže a intenzívne voňavé.



Vyskúšajte sviežu vôňu ukrytú v Coccolino Blue Splash alebo ponorte svoj šatník do romantickej levandule vďaka aviváži  Coccolino Lavender Bloom. 1l aviváž je dostupná za nezáväznú odporúčanú spotrebiteľskú cenu 2,69 eur a 2l za 4,99 eur.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.