Zariaďujeme malú kúpeľňu

Zariadiť kúpeľňu nie je pomerne náročné, no ak máte iba malý priestor, kde sa vám musí zmestiť vaňa, umývadlo, práčka a ktovie čo všetko ešte,...


... začína byť táto úloha na pohľad nesplniteľná. Ale naozaj iba na pohľad. Aj mini kúpeľňu si môžete zariadiť štýlovo, rozumne a prakticky, stačí iba vedieť ako na to. Pretože to, že je niečo malé ešte neznamená, že by sme sa mali k tomu stavať s odmietaním a nevôľou. Práve naopak malé priestory pôsobia útulne a príjemne a tak ich treba aj zariadiť. Ak chcete nejaké to euro ušetriť kúpeľňový nábytok za dobré ceny je ideálnym riešením a neutrpí ním ani vaša peňaženka a ni vzhľad vašej kúpeľne. To, že je niečo lacnejšie predsa neznamená, že to nemá nijakú hodnotu, práve naopak. Takýto nábytok vám vie poslúžiť aj niekoľko rokov, čo by ste možno od neho nečakali. Doslova divy dokáže urobiť aj pútavá a zaujímavá tapeta. Tá nám dá zabudnúť, že okolo seba nemáme veľa miesta a ani priestoru nazvyš. Svetlé a pastelové farby dokážu priestor opticky zväčšiť. Farby dokážeme vniesť do kúpeľne i prostredníctvom doplnkov, ktoré podľa nálady obmieňame. Rovnako ako aj zrkadlo nám pomôže zväčšiť priestor plochy.


Foto: najkupelna.sk

Kvalitné dvere, samozrejme, že ani tie nesmú chýbať na vašej kúpeľni. No ak žijete v domnienke, že dvere do tejto miestnosti, sú jednoliate a takpovediac na "jedno kopyto" nenechajte sa pomýliť. Trendy dnes už dávno pokročili a preto aj dvere do kúpeľne môžu vyzerať štýlovo, moderne a na prvý pohľad by ste ani nemuseli zistiť kam tieto dvere vedú. Ak si prajete zobraziť ponuku takých dverí, neváhajte. A niektorých možno prekvapia aj dvere so sklom alebo úplne priesvitné dvere. Aj takéto sú dnešné trendy v kúpeľňových dekoráciách a nábytku. A možno ideálnym a kreatívnym spestrením vašej kúpeľne sa môžu stať aj sedacie vaky. Hlavne vtedy ak máte dosť veľkú kúpeľňu a okrem pohodlného sedenia sa stanú vašimi pomocníkmi aj v nej. Najmä ak chcete dávať pozor na svoje malé dieťa, ktoré sa kúpe a nie je ešte dosť veľké aby zostávalo v kúpeľni samo. Tie najkrajšie, ktoré budú milovať u vás doma všetci nájdete na webe najsedacievaky.sk. Aj keď kúpeľňa volá väčšmi po jednoduchosti, pri výbere vhodného štýlu, ktorý zapadne do interiéru sa fantázií medze nekladú.

 
Foto: najsedacievaky.sk 



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.