Ako zariadiť obývačku

Zariaďovanie bytu, či domu je takpovediac poriadna "fuška". A aj keď väčšinu izieb máme už zariadených, existuje jedna izba, ktorá nám ešte stále dáva zabrať.


A tou izbou je pre väčšinu ľudí obývačka. Je tomu tak, pretože nie je naozaj ľahké zariadiť izbu zároveň funkčne, štýlovo a moderne. Obývacie izby sú väčšinou vnímané ako miestnosti oddychu a stretávania sa. No tieto pocity nesúvisia iba s vzhľadom a dizajnom izby. Prvoradá je funkčnosť miestnosti, jej využiteľnosť a samozrejme aj kvalitný nábytok. Aby ste dosiahli moderní interiér a nadčasový dizajn musíte vedieť pracovať s priestorom, kompozíciou, materiálmi a nábytkom. Okrem nábytku vašej obývačke pridá na útulnosti aj krb. A dnes už nezáleží na tom, či bývate v dome alebo byte. Biokrby Bratislava vdýchnu do vášho domova útulné teplo.


Foto: design-biokrby.sk

Prijímanie návštev začína už vo vstupnej hale alebo predsieni. Už vtedy keď si návšteva zavesí kabáty na vešiaky - objednaj tu a pokračuje ďalej do obývačky získa prehľad o vašom životnom štýle. Na obývačke by sme si mali dať teda čo najviac záležať. Trávime v nej najviac času s rodinou, priateľmi, známymi, blízkymi... Mali by sme sa snažiť aby čo najlepšie reprezentovala aj zvyšok nášho domova. Je však dôležité, aby bola najmä príjemná a harmonická a aby sa z nej stalo miesto, na odpočinok a relax. Pri navrhovaní interiéru by však mala vždy fungovať a zostať ako priestranná miestnosť na to myslite aj pri výbere obývacej steny, gauča, pohovky, kresiel a ostatných doplnkov a nábytku.


Foto: nabytok-elegancia.sk

Veľmi praktické sú pohovky v tvare písmen L a U. Moderné trendy hovoria o rozdielnosti farieb medzi kreslami a gaučom a taktiež o jednoduchých a minimalistických konferenčných stolíkoch. Ak radi čítate, tak by rozhodne súčasťou vašj obývačky mala byť aj otvorená knižnica, ktorá pôsobí vzdušne a poslúži aj na odloženie iných vecí ako sú knihy.   

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.