Vytlačiť túto stránku

Fotoknihy s umelou inteligenciou od Happy Foto

Napísal RČ 18. marec 2022

Aj váš mobil je po okraj plný krásnych fotografií cenných momentov vášho života? Zachytili ste, ako vaše deti rastú, úchvatné zábery z ciest, milé a zábavné chvíle s rodinou či priateľmi? Tieto významné momenty najlepšie zvečníte v podobe kvalitnej, elegantnej fotoknihy.

happy_foto_1_18322

Významné chvíle našich životov si chceme uchovať navždy. Preto je dôležité fotografie zvečniť v papierovej podobe, keďže vieme, aké sú elektronické dáta citlivé na vymazanie. Kedysi bolo tvorenie fotokníh prácne a namáhavé, no dnes všetko za vás urobí umelá inteligencia.

Aplikácia HappyFoto smart moments za vás nielen fotografie nahrá a upraví, ale dokonca aj vyberie tie najkvalitnejšie zábery. Vy už len doladíte detaily, zvolíte si jeden z formátov a atraktívnych dizajnov a rozhodnete sa pre finálnu podobu svojej fotoknihy. 

happy_foto_2_18322

HappyFoto ponúka fotoknihy aj v prémiovej knižnej či zošitovej podobe, v mäkkej či pevnej väzbe, na výber sú aj rozličné papiere, a to všetko za veľmi priaznivé ceny. Výrobu fotoknihy pritom spolu s umelou inteligenciou zvládne skutočne každý. Môžete si tak začať budovať vlastný archív tých najkrajších chvíľ, ktoré si chcete navždy pripomínať - v podobe vlastnej série krásnych, hodnotných fotokníh. Začnite to s www.HappyFoto.sk.