Vytlačiť túto stránku

Nová detektívka Dominika Dána Cigaretka na dva ťahy

Napísal Slovart 08. december 2017

Vydavateľstvo SLOVART poteší na Vianoce svojich čitateľov vydaním už 25. krimi Dominika Dána, ktorá sa na pultoch kníhkupectiev objaví 8. decembra. S románom Cigaretka na dva ťahy sa už tretíkrát (po tituloch Smrť na druhom brehuKorene zla) prenesieme do deväťdesiatych rokov. 

Kriminalistom z Nášho mesta sa na stôl dostane prípad vodiča dodávky – chlapca, ktorého zastrelili a upálili v aute. Hrozná smrť, desivé zohavenie mŕtvoly, ťažký kriminálny zločin. No nielen pátranie po tomto vrahovi trápilo našich hrdinov. Ako vždy, aj tentoraz prišiel problém ruka v ruke s ešte väčším...

Dominik Dán je nielen najobľúbenejším krimi autorom, ale aj najpredávanejším slovenským mužským autorom po roku 2000. S novým románom celkový predaj jeho diel prekročí milión výtlačkov.

Tento jedinečný míľnik oslávime dvoma špeciálnymi vydaniami knihy Cigaretka na dva ťahy:

Limitované vydanie (vychádza 12. 12.)

Kniha bude vytlačená vo väčšom formáte (14,5 x 23 cm) na prémiovom škandinávskom papieri Munken a jej obálku tvorí ilustrácia od Jozefa Gertliho Danglára. Navyše, v tomto špeciálnom, striktne limitovanom vydaní je každý jeden z 300 kusov podpísaný Dominikom Dánom a na oriezke bude mať špeciálne „číslo vyšetrovacieho spisu“.

Zberateľské vydanie (vychádza 16. 12.)

Vo väčšom počte kusov ako limitované vydanie sme pripravili aj zberateľskú verziu. Kniha bude v rovnakom formáte ako limitované vydanie, na rovnakom papieri a s identickou obálkou od Jozefa Gertliho Danglára. Zberateľské vydanie je bez čísla vyšetrovacieho spisu a nie je podpísané.

O autorovi

Dominik Dán sa viac ako dvadsaťpäť rokov zaoberá vyšetrovaním zločinov. Osobné kontakty s vrahmi, lupičmi, únoscami a inou „lepšou spoločnosťou“ mu umožnili pochopiť nepísané zákony podsvetia. Z bohatých skúsenosti čerpá pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov. Všetky jeho predchádzajúce knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a okamžite sa stali bestsellermi. Podľa románu Červený kapitán bol nakrútený úspešný akčný film. Audioknihy Dominika Dána z vydavateľstva Publixing môžete kúpiť na stránkach www.publixing.com alebo v každom dobrom kníhkupectve.