Vytlačiť túto stránku

Jedna firma ktorá Vám zabezpečí prepravu a skladovanie tovaru

Napísal KČ 03. apríl 2022

Skladovanie zohráva v odvetví logistiky dôležitú úlohu. Neraz nastáva situácia, kedy zákazníci potrebujú uskladniť svoj tovar na určitý čas, no nemajú na to vlastné priestory. Špedičná spoločnosť Logway s.r.o. si uvedomuje podstatu skladovania a okrem efektívnej prepravy tovaru ponúka aj skladovacie služby na krátkodobé, ale aj dlhšie časové rozmedzie.

istock_photo_spedicia_22

Ako by mala vyzerať spoľahlivá nákladná preprava a správne uskladnenie tovaru?

Keď skladovanie zásielok ušetrí náklady

Sklad je centrálnym miestom pre uloženie nákladu zákazníka na určitú dobu. S dobrou organizáciou interiéru skladu je možné jednoduchšie premiestnenie tovaru do nákladných vozidiel, čo vo výsledku zaručuje rýchlejší proces prepravy na miesto doručenia. Efektívne využitý priestor skladu ušetrí do značnej miery čas, financie a zvýši produktivitu. S postupným nárastom a vývojom technológií paralelne stúpajú aj nároky klientely. Zákazníci potrebujú bezproblémové vybavenie svojich objednávok a to v čo možno najkratšom čase. Logway s.r.o. ponúka plnohodnotné skladovacie služby na území Slovenskej a Českej republiky, pričom všetky sklady sú strážené – väčšina z nich kamerovým systémom.

Ako dokáže správne organizovaný sklad ušetriť čas? Pokiaľ špedičná spoločnosť dbá na viaceré aspekty logistiky, ako je spoľahlivá nákladná doprava, ktorá dorazí do skladu načas, či zaobstaranie moderného skladového vybavenia, nemusí sa zbytočne zdržiavať pri riešení komplikácií, ktoré by mohli prípadne vzniknúť. Zákazník sa nemusí obávať o svoj náklad, pretože špeditér sa postará o jeho bezpečie a následné doručenie načas. Doba skladovania sa určuje na základe dohody (individuálne podľa zákazníka) a môže trvať niekoľko hodín, ale aj mesiacov.

Ak podnikateľ chce, aby činnosti spojené s jeho dodávateľským reťazcom prevzala do svojich rúk špedičná spoločnosť, mal by sa uistiť, že ponúkané služby zahŕňajú aj bezpečné skladovanie tovaru. Ide o skvelý spôsob ako uschovať tovar na určitý čas, kde sa minimalizuje riziko poškodenia. Okrem dohľadu nad fyzickou nakládkou a vykládkou tovaru špeditéri znižujú riziko straty alebo krádeže tovaru.

Spoľahlivá nákladná preprava

Logway s.r.o. poskytuje špedičné a logistické služby verejnosti už viac ako desať rokov. Do portfólia služieb patrí cestná, lodná, letecká nákladná preprava, ale aj spomínaná možnosť skladovania zásielok. Špecializovaný personál dlhodobo vybavuje všetky príslušné činnosti, aby zákazník mohol získaný čas a energiu venovať do svojho vlastného podnikania. Nákladná doprava je uskutočňovaná do väčšiny krajín Európy, ako aj v rámci celého sveta. Môžeme spomenúť napríklad Veľkú Britániu, Írsko, Dánsko, Fínsko, Švédsko, Taliansko a mnohé ďalšie. Aké iné výhody so sebou prináša spolupráca so špeditérom?

Nákladná preprava špedičnej spoločnosti je strategicky premyslená, so zreteľom na špecifické požiadavky zákazníka. Znamená to, že dochádza k vytvoreniu individuálneho prístupu k preprave každého produktu tak, aby bol v súlade s požadovanými obchodnými cieľmi. Pri spravovaní prepravy tovaru na vlastnú päsť hrozí, že zásielky neprídu na miesto doručenia v dohodnutom termíne, v horšom prípade sa poruší ich obsah. Nákladná doprava overeného špeditéra má však k dispozícií všetok čas a zdroje potrebné na to, aby pomohla transportovať náklad bezpečne a uistila sa, že dorazil do cieľa podľa všetkých stanovených kritérií, v súlade s právnymi, bezpečnostnými, aj environmentálnymi predpismi.

Zdroj foto: iStock