Vytlačiť túto stránku

Puklice na kolesá ako pomyselná čerešnička na torte

Napísal KČ 28. február 2021

Puklice sú na automobile ako pekný kúsok oblečenia, ktorý si dáte na seba a hneď vyzeráte inak. V prípade puklíc ich síce nemeníte tak často ako odev, no aj takýto doplnok dokáže výrazne ovplyvniť vzhľad vášho vozidla a zmeniť ho k lepšiemu.

auto_puklica

Stačí si len dobre zvoliť a uvidíte, akú výraznú zmenu tým dosiahnete. Páčia sa aj vám zaujímavé puklice na kolesá?

Puklice pre Volkswagen

Pravdou je, že vhodne zvolené puklice dodajú vozidlu ten správny vzhľad a ako pomyselná bodka na záver ho pozdvihnú na inú úroveň. Schválne, skúste ich z auta zložiť dole a hneď uvidíte, koľko stratilo zo svojej atraktívnosti. Nie nadarmo sa hovorí, že auto robia najmä kolesá. A tým je potrebné venovať náležitú starostlivosť. Trebárs aj výberom krytov na ne. Vyrábajú sa podľa modelov jednotlivých áut. Štýlové puklice Volkswagen sa preto najlepšie budú vynímať práve na tejto značke vozidla.

Aby bolo v aute vždy čisto

Udržiavať čistotu v automobile pomáhajú praktické 3D rohože, ktoré sa vyrábajú rovnako ako deflektory podľa modelu vozidla. Možno ich teda kúpiť presne na mieru, a potom sedia ako uliate. Ide predovšetkým o gumové a pevné výrobky, ktoré sa hneď tak nezničia. S ich použitím je udržiavanie poriadku v aute podstatne jednoduchšie. Zadržujú nečistotu, ktorú z nich možno ľahko vysypať mimo automobil. Vzhľadom k tomu, že sú vyrobené z gumy, môžete ich tiež opláchnuť vodou a kefou zbaviť usadenej špiny.

Rohože sú v ponuke podľa značiek automobilov. A sú presne tvarované podľa podlahy v danom modeli. Takže vždy perfektne sadnú. Okraj je zvýšený, aby lepšie zadržiaval nečistotu na rohožiach. Priamo na nich je potom upevnená fixácia, ktorá zaistí, aby sa rohože na podlahe nijak nešmýkali.

Používate vo svojom vozidle rohože?

Zdroj obrázka: koTRA / Shutterstock.com