Vytlačiť túto stránku

Riešite každé ráno dilemu, čo si obliecť do práce?

Napísal KČ 24. apríl 2022

Prispôsobte si svoj šatník a máte po probléme. Ako ste na tom s obliekaním sa do práce? Musíte dodržiavať určitý dress code? Alebo je vašou jedinou starosťou pri obliekaní sa do práce len to, aby ste bola so svojím outfitom spokojná vy sama?

shutterstock_24422

Nech patríte do ktorejkoľvek kategórie, existuje spôsob, s ktorým si nielenže budete mať vždy čo do práce obliecť, ale naviac budete vždy v práci aj skvelo vyzerať a to práve vďaka dokonalému outfitu.

Čím univerzálnejšie kúsky, tým jednoduchšie skladanie outfitov

Určite ste už neraz zažila situácia, keď ste ráno zúfalo hľadala ideálnu kombináciu oblečenia, v ktorej by ste v práci zabodovala, prehrábavala ste sa všetkými vašimi dlhými svetrami a kardiganmi a kvôli nedostatku času ste si nakoniec na seba „nahádzala“ to, čo ste prvé povyberala zo skrine. A výsledný efekt? Nič moc outfit a ešte k tomu ste nestihla spraviť si poriadny make-up, či účes.

Riešením tohto problému je vytvoriť si základ vášho „pracovného“ šatníka, v ktorom budú nadčasové kúsky, ktoré môžete spolu ľahko kombinovať. Už žiadne hľadanie vecí, ktoré sa k sebe hodia. S takýmto „kapsulovým“ šatníkom budete môcť vybrať zo skrine takmer akékoľvek oblečenie a spolu bude vyzerať úžasne. A vy samozrejme tiež.

Nemusíte mať toho zbytočne veľa

Aké oblečenie do práce by teda vo vašom šatníku nemalo chýbať? Blúzky v jemných farbách, vlnené svetre, kardigan, pekné púzdrové šaty a univerzálna klasika pracovných outfitov: saká a k nim dobre padnúce nohavice a sukne v dĺžke zhruba po kolená. To samozrejme v neutrálnych farbách, aby sa tieto kúsky dobre kombinovali.

Takéto univerzálne kúsky dobre skombinujete aj so sezónnymi vecami, či s rôznymi aktuálnymi módnymi trendmi. Nemusíte sa teda báť, že nebudete „in“. Pri kupovaní týchto vecí dbajte na správny výber veľkosti, aby vám dokonale „sadli“ a aj na kvalitu materiálov. Jednak kvôli tomu, aby ste sa vo svojom pracovnom outfite cítila pohodlne aj po dlhom dni v práci a zároveň, aby vám toto oblečenie dlho vydržalo a nemusela ste každú chvíľu súrne dokupovať niečo nové.

Zdroj obrázka: Autor: Undrey / Shutterstock.com