Vytlačiť túto stránku

Jarné topánky: 3 trendy na jar 2018

Napísal KČ 15. marec 2018

Odrátavate dni do jari? Už je doslova za dverami. Čo je ale ešte pozitívnejšie sú vyššie teploty. Slnečné lúče žiaria a prinášajú príjemné oteplenie. Už nám nič nezabráni, aby sme konečne nazuli jarné topánky. Topánky v roku 2018 budú tvorené kombináciou kvality, pohodlia a komfortu. 

Jarné topánky sú vzdušné, bez zbytočnej teplej kožušiny, náročného zapínania a hrubých materiálov. Sú ľahučké, príjemne nositeľné a prebudením jarného štýlu. Aké trendy budú tento rok?

Špicaté rýchlobežky

Ešte pár rokov dozadu, sa o ostro-špicatých topánkach ani nechyrovalo. Prešiel však rok 2014-15 a dizajnéri sa priamo „dohodli“.  Modelky sa na mólach začali premávať so špicatou a nízkou obuvou. Tento výrazný prvok nie je len designérsky, ale je aj skutočne pohodlný a tieto baleríny či sandále sa budú nosiť skôr dámy s menšími nohami, pretože tieto predlžujú nohu. Ale však nie všetky trendy sú pre každého.

Oxfordky

Tie sú obľúbené už nejaký ten piatok. Ide o nízke, šnurovacie topánky, ktoré boli pôvodne kožené topánky, prebraté z mužského šatníka. Sviežejšie farby, ešte viac efektívne zdobenie, s ktorým budete ešte viac trendy. Skoro ako keby máte obuté lodičky.

Lodičky 

Dámske lodičky sú vo svete ženských topánok hitom a nič s nimi nepokazíte. Obľúbenou náhradou lodičiek v chladnejšom počasí sú látkové čižmy. Na módnych mólach ale aj v uliciach vidieť množstvo žien na nápadne vysokých podpätkoch, ktoré sú farebne a aj materiálovo bohatými.

3 komentárov

  • Komentár Bbniqu %PM, %13 %590 %2024 %13:%jan napísal Bbniqu

    Ibmyns ncwbp https://plsleepes.com/ Wmskfu Rybeke Atuned

  • Komentár Damis %AM, %12 %527 %2023 %11:%júl napísal Damis

    Dobrý deň. Štýlové topánky alebo trendy tenisky, sandále alebo čižmy, papuče alebo čižmy, členkové čižmy, ktoré si kedysi získali obľubu, dámske mokasíny, balerínky vyrobené z kože alebo nubuku a oveľa, oveľa viac. Všetky štýlové a módne topánky pre ženy od najlepších výrobcov z celého sveta v predajni https://glamtik.sk/ . Ide o dámske topánky, ktorých cena vás milo prekvapí. Ide o značkové dámske topánky, ktoré sa dajú veľmi ľahko kúpiť. Krásne dámske topánky sú svetlé a módne modely pre krásnu polovicu ľudstva.

  • Komentár Haris %AM, %12 %525 %2023 %11:%júl napísal Haris

    Ahoj