Vytlačiť túto stránku

Čo tají kozmetický priemysel?

Napísal Kristína Chudá 20. máj 2022

Matka troch detí. A vaša predstava? Klasická žena, ktorej sa blíži k 50tke, nosí kostýmy, aby zakryla nedostatky. Omyl! Táto žena a matka žiadne nedostatky nemá. Jej postava ako z módneho časopisu a pleť 20tky. Oku kamery nič neujde a odhalila pre vás svoje tajomstvá „večne mladej“ ženy.

abigal_for_mecca

 Foto: FB(c)Abigail for MECCA

Abigail O'Neill (44) matku z Byron Bay, z Nového Južného Walesu si ľudia mýlila so sestrou svojich detí, Charlotte, 25, Rory, 23, a Ryan, 20. A spomínané tajomstvo? Úplne prirodzená a organická starostlivosti o pleť počas celého života. 

Žiaden make-up, micelárne vody, odličovače. Tvrdí, že to je len biznis s vašou pokožkou. Abigail používa na pleť samé zdravé a chutné veci, ako je med, morská soľ, kokosový olej a kakaový prášok, čerstvé aloe vera, sortiment éterických olejov ako súčasť jej režimu krásy. 

A čo príležitostný make-up? Ozaj len príležitostný! Abigail miluje prirodzenosť a tá jej ozaj skvele pristane. „Vždy, keď som vonku so svojimi deťmi, ľudia si myslia, že som ich súrodenec“, hovorí so smiechom mama Abi.

A teda, ako je tajomstvo starostlivosti o pleť?

Abigail trikrát do týždňa ráno ako exfoliant na celé telo používa organický domáci peeling zo soli Epsom, morskú soľ a éterické oleje. Svoje telo zvlhčí nanesením surového organického kokosového oleja. O svoju tvár sa stará čistým organickým aloe vera a organickým gélom zo šípky, ktorý je za studena lisovaný.

Deň zakončí svojím rituálom. Surový kryštalizovaný med čelí exfoliácii, po ktorej nasleduje medová maska s kakaovým práškom. Následne si spraví kúpeľ po ktorom nasleduje studená sprcha. "Dokonca aj tridsať sekúnd studenej sprchy na konci zvýši váš krvný obeh a metabolizmus," hovorí Abi. Svoju tvár čistí éterickými olejmi, ktoré si vtiera do tváre a kakaové maslo používa ako bohatý nočný hydratačný krém a to trikrát týždenne.

„Moja starostlivosť o pleť je 100% úplne prírodná, organická a lisovaná za studena. Zložky, ktoré sa rozhodnem použiť na mojej koži sú úplne prirodzené a zvyčajne pochádzajú z mojej vlastnej záhrady alebo organickej kuchyne“, hovorí Abi.

Abigail verí, že jej bezchybná a žiarivá pleť je výsledkom toho, že sa vyhýba všetkým chemikáliám. Taktiež nám odhalila svoj jedálniček. Svoju postavu si udržiava čerstvú a zdravú stravu, ktorá sa skladá prevažne zo surovín, organických a rastlinných potravín a dvakrát týždenne si dáva detox s ovocnou šťavou.  „Vždy som žila v mantre, že ste to, čo jete. Milujem surové kakao. Je tak revitalizujúce pre telo i dušu. Je to ako brať multivitamín,“ hovorí Abi.


https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6881159/Mother-three-mistaken-childrens-SISTER.html

Foto: https://www.facebook.com/pg/abigail.oneill/photos/?ref=page_internal