Vytlačiť túto stránku

Originálny a osobitý darček pre vášho muža

Napísal KČ 30. september 2021

Váš partner bude mať narodeniny alebo jednoducho hľadáte spôsob, ako by ste mu mohli prejaviť lásku? Možno tentokrát dávate prednosť okázalejšiemu gestu - napríklad originálnemu darčeku, ktorý ho zaručene poteší. Ak je to tak, máme pre vás niekoľko tipov.

shutterstock_present_couple21

Darujte mu švajčiarske hodinky

Elegantný, kvalitný a nadčasový kúsok, ktorý zaiste poteší každého muža. Švajčiarske hodinky sú klasikou a vkusným šperkom v jednom. Sú dokonalým darčekom pre precízneho muža, ktorého bez pochýb uchváti ich unikátny dizajn. To ale nie je všetko. Ďalší dôvod, prečo sa do tohto unikátneho darčeka oplatí investovať, je skutočnosť, že sa švajčiarske hodinky v mnohých domácnostiach dedia z generácie na generáciu, čo znamená, že jedného dňa ich dostane váš syn.

Čim sa švajčiarske hodinky vyznačujú? Zväčša sú vyrobené z minerálneho, veľmi kvalitného sklíčka, alebo zo zafírového skla, ktoré je odolné voči všetkým škrabancom (teda okrem tých s diamantom). Pozostávajú tiež z kvalitného a módneho remienka. Tu záleží na preferenciách a štýle vášho partnera. Medzi obľúbené patria kožené remienky, ktoré sa príjemne nosia a vyznačujú sa eleganciou, oceľ je známa pre svoju odolnosť, textilný remienok je vhodný pre ležérneho muža, kaučuk, guma a silikón sú vhodné na šport a vyznačujú sa dlhou životnosťou.

Švajčiarske hodinky navyše oplývajú mnohými funkciami - môžete si na nich nastaviť dátum, budík, duálny čas, majú stopky, luminiscenčné prvky a otočnú lunetu. Široká ponuka hodiniek vás uistí, že si na svoje príde každý. Už vám iba stačí vybrať tie pravé hodinky pre vášho muža.

Vyrobte mu knihu spomienok

Scrapbook album je kniha, ktorá obsiahne drvivú väčšinu vašich spomienok. Musíte ju ale najprv vyrobiť. K tomu budete potrebovať farebný papier, nožnice, lepidlo, ozdobné lepiace pásky, fixy a spoločné fotky. Skôr, ako sa pustíte do lepenia, obsah si rozplánujte. Počítajte s tým, že výroba scrapbooku môže trvať aj niekoľko týždňov, preto si ju nenechávajte na poslednú chvíľu.

Zážitkový darček, ktorý si užijete obaja

Určite nešliapnete vedľa ani so zážitkovým darčekom. Stavte na romantický pobyt vo dvojici, zájdite na wellness, vezmite svojho milého na kurzy varenia alebo vyskúšajte niečo, čo vám zdvihne hladinu adrenalínu. Voľba je len na vás.

Zdroj obrázka: BlueSkyImage / Shutterstock.com