Vytlačiť túto stránku

Moderný coworking nie je len o práci

Napísal KČ 05. marec 2020

Coworking centrum nie je len miesto kde chodia ľudia pracovať. Je to priestor na rozvoj jednotlivca a rast celej komunity. Moderný coworking to je komunita talentovaných a motivovaných ľudí, ktorí sa chcú navzájom inšpirovať a posúvať dopredu.

mlm_19

Pravidelné vzdelávanie a rozširovanie si obzorov k tomu jednoznačne patrí. Samozrejme rovnako jedinečným spôsobom, akým je celý projekt coworkingu charakteristický. 

Inšpiratívne eventy a podujatia

Ak sa povie vzdelávanie v komunite coworkingu, tak to nie sú len nesúrodé prednášky bez myšlienky. Moderný coworking Bratislava má ponuku rôznorodých eventov, ktoré sú primárne zamerané na rozvoj jednotlivca, ktorý je súčasťou komunity. A komunita rastie vtedy, ak majú možnosť rozvoja jej členovia. Pre tých, ktorí chcú napredovať sú tu klasické workshopy, inšpiratívne masterclassy a mnoho ďalšieho. A to všetko v širokej palete tém od umelej inteligencie až po biznisové tipy a triky. 

Zorganizujte si vlastný event

Máte nápad na skvelý workshop, prednášku či panelovú diskusiu a chýba vám len priestor? Nehľadajte ďalej, ak raz vyskúšate eventové priestory v coworkingu v skvelej komunite vzdelaných a zvedavých ľudí, už nikdy nebudete chcieť klasické kancelárske priestory. Budete mať pripravené všetko pre hladký priebeh podujatia a navyše máte možnosť stretnúť nových ľudí, potencionálnych partnerov či investorov. Aj to sú výhody eventových priestorov v coworking centre - prístup k novým možnostiam.